Bu Cumartesi 25 Temmuz'da dernekte buluşalım.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 20:39
[QUOTE=jacobsen__]Aslında seç'in ön camına forum stickerı yapıştırmak lazım en azından gelen arkadaşlar burasımı acaba demezler...[/QUOTE]
Tövbe tövbe,sanki 2 tane seç baklavaları varda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 21:10
[QUOTE=reis][QUOTE=jacobsen__]Aslında seç'in ön camına forum stickerı yapıştırmak lazım en azından gelen arkadaşlar burasımı acaba demezler...[/QUOTE]
Hayır yani gelen arkadaşlar baklavacıyla dernek ne alaka diyip bağdaştıramayabilirler bence de yapıştırılsın Bende gelmek istiyorum ama arkadaşımın doğum günü var o yüzden gelsem bile çok kalamam
dr.aqua 2009-07-23 10:54:24
[/QUOTE]Hayır yani gelen arkadaşlar baklavacıyla dernek ne alaka diyip bağdaştıramayabilirler bence de yapıştırılsın Bende gelmek istiyorum ama arkadaşımın doğum günü var o yüzden gelsem bile çok kalamam
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 21:25
[QUOTE=reis][QUOTE=jacobsen__]Aslında seç'in ön camına forum stickerı yapıştırmak lazım en azından gelen arkadaşlar burasımı acaba demezler...[/QUOTE]
[/QUOTE]
Başkanım baklavacının içindemi değilmi bunu muallakta bırakmamak içinÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 12:06
Eğer yazlığa gitmezsem bende muhakkak orada olacam. Hemen hemen 1 aydır görüşemiyoruz. Özlettiniz kendinizi.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 15:17
Derneği görmek ve tanışmak için kısmet olursa gelmeye çalışacağım. Derneğe üye değilim sanırım bu engel teşkil etmez inşaallah?
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 16:04
[QUOTE=freeasabird]
Eğer yazlığa gitmezsem bende muhakkak orada olacam. Hemen hemen 1 aydır görüşemiyoruz. Özlettiniz kendinizi.
[/QUOTE]Uğuruda getir oda görünmüyor.Bizde sizi özledik.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2009 11:54
Ben kadıköyden beşiktaş vapuruna binersem iskelede indikten sonra nasıl gelicem derneğe güzelce tarif ederseniz çok sevinirim