Bu canlı ne olabilir...
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 22:51
Arkadaşlar sadece 1-2 saniye gördüm ve kayanın deliğine girdi. canlı 1-2 cm. uzunluğunda ve aynı kırkayak gibiydi. acaba zararlı mıdır? veya nedir? bilen var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 23:14
hem çok küçük hem de dediğim gibi bi an ortaya çıktı ve hemen bi deliğe girdi... belki bilinen bi canlıdır diye sormak istedim ama bildiğimiz kırkayağın küçültülmüşü gibiydi... uzun ve ince...
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 23:54
Tank şu anda diatom aşamasında ancak arkadaştan 2 küçük kürlenmiş parçayı bakteri kültürü olsun diye getirdim onla gelmiştir. az önce o canlıyı daha net ve uzun inceledim. dediğim gibi uzun ince. resmini çekemem çünkü çok küçük, profesyonel ötesi makine lazım. ama rengi hafif mor gibi... uzun ince, kırkayak gibi... işallah otçuldur :) tabi ilerde koyacağım mercanlarla da beslenmiyodur :)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 11:21
Büyük olasılıkla bristle worm olabilir, yinede fotoğraf olmadan kesin budur demek yanlış olur. Tankınızda görünme olasılığının yüksek olduğu canlılara buradan ulaşabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 16:38
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 18:25
Güzel site oldukcada ayrıntılı ama ingilizce :) bizim türk insanı neden çevirmezki... ben benim canlıyı bu kadar yakın görmediğim için hangisi benimkinden kestiremedim. işallah yararlı bi canlıdır...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 19:14
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 00:11
İkiside değil. ama sanırım diatomla besleniyor... heralde diatom yiyen bi canlı zararlı değildir... şu an başka bişi yok zaten akvaryumda...