bu balıkların isimlerini söylermisiniz..(sayfa 3)
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 16:32
Bugün 1/2 suyunu değiştirdim, (dağdan topladığım kayaçlar vardı) onlardan yeni bir dizayn yaptım, bakalım beğenecekmisiniz (enkısa zamandada değiştiricem akvaryumu ama kütahyanın ilçesindeyim ve ilçede petshop yok merkezede marketten vaktim olmuyo,gider gitmez alıcam büyük bi akvaryum)....
madencimarketci 2010-07-02 16:50:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 19:22
Yunusların yapısı çok ilginç geldi bana.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 19:26
[QUOTE=GuppyKeeper]Yunusların yapısı çok ilginç geldi bana.[/QUOTE]
Hamsiye benzettim nedense ilk gördüğümde... Oldukça büyük bir akvaryum alırsınız umarım.
Hamsiye benzettim nedense ilk gördüğümde... Oldukça büyük bir akvaryum alırsınız umarım.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 21:59
Arkadaşlar bugün bi arkadaşım erkek beyaz prenses verdi akvaryuma attım. benim sarılardan birisiyle garip hareketler yapıyolar, yanyana gelip titriyorlar (umarım çiftleşmiyolardır, çünkü daha buna hazırlıklı değilim);
madencimarketci 2010-07-02 22:02:07
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 22:35
Malesef kavga ediyorlar.Beyaz prensesler splere göre agresif bir türdür.Bence akvaryumdan çıkarın zaten hacim çok az.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 22:53
Yani durum çokmu kötü????
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 23:16
Yok çok kötü bi durum yok telaş etmeyin ancak beyaz prensesi çıkarısanız balıklarınız daha sağlıklı olurlar.
Zaten anladığım kadarı ile kavga eden 2 balıkta erkek. GuppyKeeper 2010-07-02 23:17:32
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 23:38
Kardeş haklısın ama bunun maddiyatlada filan alakası yok. ben kütahyanın ilçesindeyim ve ilçede pet shop yok markettende çok fazla vakit bulamıyorum,en kısa zamanda kütahyaya gidip alıcam yeni bişi...
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 15:39
Adnan abi en kısa zamanda büyük bir akvaryum yapman veya almanı öneririm. Beyaz prenses sarı prenseses iceman e göre daha kavgacı bölgeci agresif bir türdür onu aldıgın kişiye hemen vermeni öneririm sarı prenses ve yunusları nereden temin ettiysen yunusları geri vermeni 1e 5 d bir koloni kurmanı öneririm.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 22:24
Arkadaşlar aynen dediğinizi yaptım beyazı geri verdim.
sizlerden öneri almak istiyorum; yaklaşık 150 lt lik akvaryum alıcam hangi türü yapayım ve nekadar olsun sayısı (gönlüm çiklitten yana). bu konuda uzman isimlerden birkaç görüş alabilirsem çok iyi olucak.
bundan önceki yaptıklarım yüzünden içinden kızanlar oldu , cahilliğime verin bu işte daha yeniyim...
sizlerden öneri almak istiyorum; yaklaşık 150 lt lik akvaryum alıcam hangi türü yapayım ve nekadar olsun sayısı (gönlüm çiklitten yana). bu konuda uzman isimlerden birkaç görüş alabilirsem çok iyi olucak.
bundan önceki yaptıklarım yüzünden içinden kızanlar oldu , cahilliğime verin bu işte daha yeniyim...