Bu balığın türü nedir?
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 21:30
Arkadaşlar dün yeni doğan kızıma ilk balığını satın aldım (Daha iki günlük ama olsun şimdiden akvaryum sevgisini aşılamak lazım). Fakat internet te hakkında pek bir şey bulamadım. Angel türü sanıyorum fakat tam olarak türünü bilmiyorum. Acaba aranızda bu balığı bilen birileri var mı? Ne yer, ne içer vs..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 23:40
Akif Bey gözünüz aydın, tebrikler. Umarım güzel ve sağlık dolu bir hayat geçirir.
Sanırım juveline blue moon angel. Balığınızda hayırlı olsun. (koran a da benziyor)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2009 07:47
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Balıktan yana biraz endişeliydim. Yemlere tenezzül etmiyodu. Kuru yeme alışık olmamasından endişe etmiştim fakat bu sabah gördümki yemlere deli gibi saldırıyo. Hatta kum üzerine düşen yemleri tek tek topluyo. Bu gidişle hermit aç kalıcak:)
Balıktan yana biraz endişeliydim. Yemlere tenezzül etmiyodu. Kuru yeme alışık olmamasından endişe etmiştim fakat bu sabah gördümki yemlere deli gibi saldırıyo. Hatta kum üzerine düşen yemleri tek tek topluyo. Bu gidişle hermit aç kalıcak:)
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 17:00
http://www.brotherspets.com/koran.htm
bi kaç birşeyler buldum internetten vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda. Benim akvaryumun kapsitesi bu balığa düşük gelecek gibi görünüyor. Umarım bir sorun yaşamaz. Şimdilik balıkla ilgili tek sorunum doyuramıyorum. Daha doğrusu bu balık yüzünden damsellerim aç kalıyor. Silip süpürüyo ortalığı.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 19:29
500-1000 litre bile angel türleri için yeterli değil.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 22:02
Akif bey balık koran angel...
Balık için yetersiz bir haciminiz var...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 23:33
Malesef kapasite sizinde dediğiniz gibi yetersiz. Akvaryumcuma balığı alırken Boyu HS-60'ın kapasitesinin yeterli olup olmadığını özellikle sormuştum. Malum cevabı alınca balığı hemen aldım ve şuan için akvaryumdan çıkarmam imkansız gibi birşey. Ben çıkarmak istesemde hanım hayatta izin vermez.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 23:40
Balığınız erişkinlik için renk almaya başlamış.Çok güzel bir tür ama devasal boyutlara ulaşıyor malesef.Yem konusunda sıkıntısız ise bence çok güzel.Fakat bilmeniz gerekir ki büyüdükçe yem dılında mercanlarada dokunacaktır...
Bilginize...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 23:47
Yem konusunda balığın sıkıntısı yok. Aksine benim sıkıntım var. Yem yetiştiremiyorum. Silip süpürüyo ortalığı.
Çok uzun bir süre mercan almayı düşünmüyorum. En azından mercanlardan önce soğutucu almam lazım ki oda şuan için imkansız malesef.
Çok uzun bir süre mercan almayı düşünmüyorum. En azından mercanlardan önce soğutucu almam lazım ki oda şuan için imkansız malesef.