Bu akvaryum kaç Lira eder?
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 20:56
[QUOTE=yaldiz]
Üzüldüm akvaryum sahibi vazmı geçti yoksa başkasınamı satmış
umarım ilk seçenek değildir çünkü hata o zaman sende olur ne demek istediğimi anlamıssındır umarım.
[/QUOTE]
umarım ilk seçenek değildir çünkü hata o zaman sende olur ne demek istediğimi anlamıssındır umarım.
Benimde tanıdığım bir su dağıtım işçisinin dar gelirli oğluna hediye etmiş.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 09:17
Hayırlısı olsun ama o işte bir terslik var o akvaryum hediye edilmez neyse olan olmuş artık alan arakadaş inşallha değerini bilir bol yavrulu bir akvaryum olur.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 15:01
[QUOTE=yaldiz]
M.Tuna 2012-09-07 15:01:48
Hayırlısı olsun ama o işte bir terslik var o akvaryum hediye edilmez neyse olan olmuş artık alan arakadaş inşallha değerini bilir bol yavrulu bir akvaryum olur.
[/QUOTE]Neden terslik olsun ki.Aynı sitede oturuyoruz ve bize de su getiren işçinin çocuğuna hediye etmiş.
İşçi bu sekilde söyledi bana.Bende taktir ettim.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 16:10
[QUOTE=omfarcan]Keşke alsaydın be kardeşim çok güzel tropeus beslenir o akvaryumda.
[/QUOTE]
Maalesef tropeus daha kanıma girmedi.
Discus,mono,melek,argus sevgim biterse bakalım hangi diyarlara rüzgar alıp götürecek.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 17:01
Başkasına verilmiş olsa da fiyat uygun. Eğer buna benzer bir akvaryum alacaksan fiyat aralıklarını da öğrenmiş oldun.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 14:56
[[/QUOTE]
Almadım.Kısmet olmadı.
[/QUOTE]
Hayırlısı olsun Mahmut bey ama akvaryum sahibini taktir ettim.Gerçekten çok güzel bir iş yapmış.