brichardi ve calvus
Selam arkadaşlar,70 litrelik kayalık bir akvaryumum var,şuan malawi çikletlerinden besliyorum,fakat akvaryumuma uygun bir tür beslemek isityorum. Forumdan araştırdım ve brichardi hem litre olarak hem dekor olarak akvaryumuma çok uygun ve de kolay balıklarmış. Bana öneriniz nelerdir birchardi ile calvus besleyebilirmiyim? veya brichardi ile hangi türler beslenir?son olarakta kaç adet uygun olur? teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mert bey,doru sadece bir çift çok can sıkıcı bana göre,ama dediğinizde doru olabilir,peki bir iki tür dişili erkekli beslesek mesela brichardi 1 çifr leleupi bir çift yada 2 çift ve calvus bunlar yavrulamazmı,genelde bunları hep bi arada görüyorum. .
Teşekkür ederim mert kardeşim,brichardi leleupi ve calvus bu üçünden 2 sini yada 3 ünü beslemeyi düşünüyorum,akvaryumum komple kayalık bitki olarak 2 adet anubias barteri var. Eğer alırsam 5-6 adet yavru brichardi 5-6 adet yavru leleupi olarak alırım sanırım. Birde aklıma takılan bu brichardi ve lelelupi balıkları akvaryumun hep dibindemi yüzerler,yukarılara aoraya felan çıkıp gezmezlermi. .