Böyle Skandal Görmedim!
Ayrıca ben emin önünden bir şey almak için bir sebep göremiyorum. Bölgenizdeki büyük akvaryumcular daha fazla çeşit sunuyor. Mısır çarsısında hep standart şeyler var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Geçen hafta bagcılar meydandaki akvaryumcu kardeşimize ugradım 80 gr spectrum yem alayım diye bana söyledigi fiyat beni bu işten biraz soguttu 32 tl bu yem her yerde 11-12 tl bu kadar olurmu 150 gr yemede 51 tl dedi ayıp değilmi bu kadarıda böyle ticaret ahlakı olurmu kar ama bu kadarmı olur bu nasıl iş soygunculuk degilmi almak zorunda degiliz ama bu kadarda olmaz.
Ya da parasını o versin eminim sajıkanın daha ne olduğunu bilmiyordur!
Arkadaşlar ben anlamakta inanın çok güçlük çekiyorum bizim insanımız ziyadesiyle garip,bu sitede eminönü toptancıları hakkında şu ana kadar belki onlarca şikayet konusu açıldı sayfalarca geçmiş olsun dilekleri iletilip öfkeli naralar atıldı ama neden hala onlardan alışveriş yapıyorsunuz ? neden hala fakir fukaranın 3-5 kuruşuna göz dikmiş bu posası çürümüş insanlara prim veriyorsunuz ? şahsen ben eminönünün kötü şöhretini ilk duyduğumdan bu yana defalarca oraya uğramama rağmen bir kez olsun alış veriş yapmadım,yeter artık uyan hobici !