Bolu'daki Akvaryumseverler...
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 08:11
Gürkan hemşehrim hoşgeldin aramıza.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 00:23
Elinde 3-4-5 santim yavru ikola olan varsa sayi onemli degil ucuk fiyat olmadikca 20-50 minimum maksimum hepsini alabilirim. Baligin saglikli olmasi tercihimdir. İletisim: 05069799896
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 11:44
Bolu'da Amazonn Akvaryum'u öneririm.İyi insandır Mehmet Amca. Her konuda yardım eder.Akvaryumumu oradan kurdum.Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 12:34
Abiler arkadaşlar merhaba, kiraz karideslerin sayısı ben yokken bayağı artmış uygun fiyata ihtiyacı olanlara toplu verip azaltmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa bana ulaşabilir (0544 401 94 14 ). 15 tanesi 10 tl.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 14:09
Merhaba abiler, kardeşler. Kısa zaman önce tekrar bitkiliye dönüş yapmış bulunmaktayım. İthal lepistes var şimdilik. Fakat ev ortamına sık sık gelemediğim için ailem bakımını üstlenmekte ve pek bilgileri şimdilik yok. O yüzden çok bakıma ihtiyacı olmayan anübias gibi bitkilere ve birde elma salyangoza ihtiyaç duymaktayım. Fazlalığı vs yardımcı olabilecek varsa mutluluk duyarım. Herkese sağlıklı ve keyifli hobiler :)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 15:11
Merhaba Cem bey.İki adet orta boy elma salyangozu ve iki adet helena,beşkavaklardan teslim alınmak üzere verebilirim.Bitkili akvaryum herzaman en iyisidir.Birçok uyumlu türü bir arada bulundurabilirsiniz.Vatoz olmazsa olmazlardan.Ayrıca Özkan kardeştende karides alıp ekleyebilirsiniz.