Blackwater Balıkları
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 14:42
Merhabalar. Hiçbir yerde bu bilgiyi bulamadım. Blackwater balıkları hangileridir? Blackwater diye kimse sınıflandırmamış.
Beğenenler: [T]193176,41altay41[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 14:49
Genel olarak güney amerika türleridir.
Güney amerika cüceleri (apisto türleri), melekler, discuslar, kedi balıkları, çöpçüler....... vs vs vs
Çok geniş bir yelpaze yani.[EDIT]mardek,2018-06-05 14:51:35[/EDIT]
Güney amerika cüceleri (apisto türleri), melekler, discuslar, kedi balıkları, çöpçüler....... vs vs vs
Çok geniş bir yelpaze yani.[EDIT]mardek,2018-06-05 14:51:35[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]189766,hozsoy[/T]
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 14:50
[QUOTE=hozsoy]Merhabalar. Hiçbir yerde bu bilgiyi bulamadım. Blackwater balıkları hangileridir? Blackwater diye kimse sınıflandırmamış.[/QUOTE]
Blackwater akvaryumları genelde biyotoplarla ilgilenen hobiciler kuruyor. Sitenin ilgili bölümünden daha çok bilgiye erişebilirsiniz.
örnek link:
[URL]https://www.akvaryum.com/rio_negro__guainia_biyotopr_156_5845.asp[/URL][EDIT]sardasert,2018-06-05 14:50:39[/EDIT]
Blackwater akvaryumları genelde biyotoplarla ilgilenen hobiciler kuruyor. Sitenin ilgili bölümünden daha çok bilgiye erişebilirsiniz.
örnek link:
[URL]https://www.akvaryum.com/rio_negro__guainia_biyotopr_156_5845.asp[/URL][EDIT]sardasert,2018-06-05 14:50:39[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 21:55
Merhaba yeni konu açmak istemedim acaba otocinclus black waterda yaşarmı?
[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 21:55:16[/EDIT]
[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 21:55:16[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 22:01
[QUOTE=Pamir Kandemir]Merhaba yeni konu açmak istemedim acaba otocinclus black waterda yaşarmı?
[/QUOTE]Yaşar.
[/QUOTE]Yaşar.
Teşekkür Edenler: [T]230948,Pamir Kandemir[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 22:22
Teşekkür ederim
Bir şey sorabilir miyim, sanırım sizin black water hakkında bilginiz var, benim o kadar yok yakın zamanda 40 litrelik bir black water akvaryum kurmayı düşünüyorum içine bir çift Apisto ( alan yetmezse küçük 4-5 cm olandan), salyangoz ve kardinal veya neon tetra koysam hem alan açısından hemde neonla apistonun birbirini rahatsız edip etmemesi açısından bir sıkıntı çıkarmı sizce?
[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 23:07:32[/EDIT]
Bir şey sorabilir miyim, sanırım sizin black water hakkında bilginiz var, benim o kadar yok yakın zamanda 40 litrelik bir black water akvaryum kurmayı düşünüyorum içine bir çift Apisto ( alan yetmezse küçük 4-5 cm olandan), salyangoz ve kardinal veya neon tetra koysam hem alan açısından hemde neonla apistonun birbirini rahatsız edip etmemesi açısından bir sıkıntı çıkarmı sizce?
[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 23:07:32[/EDIT]
Beğenenler: [T]229301,kaanbalcı61[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 23:17
[QUOTE=Pamir Kandemir]Teşekkür ederim
[/QUOTE]
Uyumlu türlerdir. Aldığınız yavruların bir kısmı neonlara yem olabilir
[/QUOTE]
Uyumlu türlerdir. Aldığınız yavruların bir kısmı neonlara yem olabilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 23:26
[QUOTE=Gokayb]
Uyumlu türlerdir. Aldığınız yavruların bir kısmı neonlara yem olabilir [/QUOTE]
Teşekkür ederim zaten yavru almak gibi bir amacım yok aradan kurtulan olursada sahiplendiririm benim merak ettiğim bu iki tür birbirinin az da olsa huzursuz edermi yada akvaryum hacmi az gelirmi?[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 23:26:59[/EDIT]
Uyumlu türlerdir. Aldığınız yavruların bir kısmı neonlara yem olabilir [/QUOTE]
Teşekkür ederim zaten yavru almak gibi bir amacım yok aradan kurtulan olursada sahiplendiririm benim merak ettiğim bu iki tür birbirinin az da olsa huzursuz edermi yada akvaryum hacmi az gelirmi?[EDIT]Pamir Kandemir,2021-06-03 23:26:59[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2021 23:52
En güzel fotoğraflarınızı gösterin adlı konuda @mt_scaper nickli kişinin akvaryumları çok güzel duruyor.
Teşekkür Edenler: [T]223347,mt_scaper[/T]
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2021 00:18
[QUOTE=Pamir Kandemir]Teşekkür ederim
[/QUOTE]Nispeten daha uysal apisto türleri seçilirse o hacimde daha sağlıklı olur.Salyangozlar kabuklu olduğu için apistoların yumurtalarını salyangozlara karşı koruyamadığı söyleniyor.
[/QUOTE]Nispeten daha uysal apisto türleri seçilirse o hacimde daha sağlıklı olur.Salyangozlar kabuklu olduğu için apistoların yumurtalarını salyangozlara karşı koruyamadığı söyleniyor.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2022 21:19
[QUOTE=-akaanb-]Nispeten daha uysal apisto türleri seçilirse o hacimde daha sağlıklı olur.Salyangozlar kabuklu olduğu için apistoların yumurtalarını salyangozlara karşı koruyamadığı söyleniyor.[/QUOTE] severum gold aşarmı peki black waterde