Black snail
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 09:20
Özge bu zevk meselesi,amacın akvaryumu temizlemeleri mi? Yoksa salyangozlara olan merakınmı? Yada görsellik mi? Ona göre seçim yapıp doğru canlıyı beslemelisin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 01:48
Black snailler karides akvaryumlarına çok güzel hava katar üremelerine birşey diyemiyorum malum salyangoz türü sonuçta ve arada bitkileri de tırtıklıyorlar.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 12:18
[QUOTE=Ozge]Bitkilerimi yiyorlardı o sinirle dayanamadım beta akvaryumuna attım en sonunda dışarı atacağım o olacak. [/QUOTE]
Fazla salyangoz iyi değil maşallah sizdede her tür akvaryum var heralde =) ondan ona
Fazla salyangoz iyi değil maşallah sizdede her tür akvaryum var heralde =) ondan ona
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 10:56
Bol değil de uğraşmayı seviyorum. Elimden gelse gidip 2 tane daha akvaryum alırım ama babam memati moduna geçer sıkıyım mı hesabı o yüzden şimdilik kalsın.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 14:34
[QUOTE=Batuaydin]Tebrik ederim başka türlerde de görmek isteriz sizi. [/QUOTE]
Teşekkür ederim, niyetlendim zaten özel tür lepisteslere geri döneceğim gibime geliyor, hediye moscow blue yavruları büyütüyorum karides akvaryumunda şu an. :)
Teşekkür ederim, niyetlendim zaten özel tür lepisteslere geri döneceğim gibime geliyor, hediye moscow blue yavruları büyütüyorum karides akvaryumunda şu an. :)
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 19:11
[QUOTE=Batuaydin]Başka tür derken karides türünden bahsetmiştim.[/QUOTE]
Onada cevap veriyorum hemencecik, 2 haftaya kadar kaplan karidesi gelecek inşallah, yani sipariş verirsem gelecek. Yavaş yavaş kolaydan zora gidiyorum.
Onada cevap veriyorum hemencecik, 2 haftaya kadar kaplan karidesi gelecek inşallah, yani sipariş verirsem gelecek. Yavaş yavaş kolaydan zora gidiyorum.