Bitkinin türü ve kökü
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 11:17
Merhaba. Arka ortada ki açık yeşil renkli bitki nedir acaba? bu bitkinin kökünün yarısını kessem ölür mü? Akvaryuma göre biraz yüksek oldu.
Saulosi 2014-05-03 14:07:58
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 14:29
Geçen hafta( muratank ) nickli bir arkadaşımızda parklarda kullanılan bir bitkiyi ankaradaki bir akvaryumcudan aldığını yazmış ve resmini koymuş..nedir bu durum arkadaşlar ankaradaki akvaryumcular neden hep kara bitkisini su bitkisi diye satıyorlar..şayet akvaryum bitkisi bulamıyorlarsa satmak için bizzat ben onlara ücretsiz göndereyim de elaleme kara bitkisini akvrayum bitkisi olarak satmaktan vazgeçsinler nedir bu saygısızlık ..insanların şahsiyetleri ile ne diye para için oynuyorlar..tek kelime bunu yapanlara ayıp ve yazıklar olsun diyorum..bu arada satandan ziyade alan arkadaşlarada bir sözüm var. yahu kardeşim bu foruma üyesiniz sormadan araştırmadan bilip bilmediğiniz herşeyi niye alıyorsunuz..sonrada kalkıp bu bitki neyin nesi diye buralarda arayış içine giriyorsunuz. feryat figan ediyorsunuz.lütfen sizlerde biraz aklı selim davranın..siz değerli akvarist arkadaşlarım forumda onca akvarist arkadaş varken hemde hobici fiyatına ürün satarken gidip akvaryumcudan mal alıyor sonra burada emek veren işi bilen ve herşeyi hobi uğruna yapan insanlardan medet umuyorsunuz..buda aynı zamanda emeğe saygısızlıktır..kusura bakmayın ama bu tür şikayette bulunan arkadaşlara şunu deme gereği hissediyorum sizler böle davrandığınız müddetçe bu olayların ardı arkası kesilmez..
GOLDFISH 2014-05-06 14:58:57
Konu: Bitki Aldım Galiba Su Bitkisi Değil :) Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 18:50 |
||||||||||||
MuratanK
|
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir