Bitkinin türü nedir ? Doğru ekmişmiyim ?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 19:13
Tam emin olmamakla birlikte stella bitkisine benzettim keyifli hobiler :) birde Pogostemon Erectus a benziyor keyifli hobiler :)Dshin 2014-05-18 19:20:19
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 19:15
Anladım peki nasıl çoğaltabilirim?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 19:29
Peki su sıcaklığı kaç derece olmalı şuan 25 derecede su
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 19:31
20 ve 28 derece arası uygundur 25 derece sıkıntı yaratmayacaktır fazla ışık ihtiyacı yoktur fazla ışıkta gelişimi yavaşlar
umut.senturk.9@facebook.com ekleyin foruma son 3 gündür fazla giremiyorum ama faceden sorularınız olursa bildiğim sürece elimden geleni yaparım
umut.senturk.9@facebook.com ekleyin foruma son 3 gündür fazla giremiyorum ama faceden sorularınız olursa bildiğim sürece elimden geleni yaparım
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 22:43
Bitki Pogostemon Stella. Eustralis Stella diye de geçer. CO2 ve gübre takviyesi ile çok güzel bir hal alır. Low Tech tanklarda zor gelişir, yeşil kalır...
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 22:44
Bilgilendirme için sağolun kemal bey co2 yi halletmeye çalışıcam umarım hallederim . Canlı doğuran ve karideslerle sıkıntı çıkmaz dimi?;
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 10:39
Levent bey dediğiniz bitkiymiş birazi inceledimde valla o na benziyor sağolun peki bu bitki co2 felan istermi ışık felan çokmu olması gerek nasıl çoğaltırım ?