bitkilide tür uyumu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar...
Bence bu hatta yanına lepistes te ekleyin derim. Tüm canlı doğuranları bir arada bulundurun.Tabii melek, neon, elma salyangozu,karides bitkili tankta çok hoş durur.Bu arada kılıçlar neonlara kesinlikle zarar vermiyor.
Ben de 250 lt bitkili akvaryuma kombinasyonlar düşündüm, birkaç ay içinde kurmayı planlıyorum. Şimdilik planladığım kombinasyon melek + kırmızı burun veya rasbora + bolivian ram ( ramirezi düşünmüştüm; ama hassaslığından dolayı ve sağlıklısını bulmak biraz zor olduğundan şimdilik vazgeçtim). Şimdilik 120 litrelik akvaryumumu kurdum dengesi oturduktan sonra kribensis + kardinal neon beslemeyi düşünüyorum.
Saygılarımla...
Bana göre sadece canlı doğuranlardan bir kombinasyon oluşturunuz.Bitki tankında olumsuzluk yaşama ihtimaline karşı bu türler daha dayanıklı olacaktır.Su değerleriniz tam oturduğunda tankın dizaynına göre balık seçimi yapılabilir.
Sevgili Ufuk,
Küçük melek derken yavru al mı demek istiyorusunuz yoksa küçük varyeteleri mi var? Tanganyika ve malawilere çok baktım ancak amerikan ve canlı doğuranlar hakkında fazla bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Bir de kardinal neonla melek problem olur mu onu merak ediyorum. Şimdiden cevaplara teşekkürler. Saygılarımla...