BİTKİLİ MALAWİ TANKIM :D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bitkilerimin kumun ıcınde cıkmıyor kökü neden acaba?Suyun ıcınde kalan kısmında farklı bölgelerinde koklenmeye basladı hatta ıkı yerınde var bazılarının acaba ne yapmalıyım?
Ayşe hanım düşünceniz güzel gerçekten yem olur olur bitkiler ama Onur beyin dedigi gibi malawiler de dekor aynı kalması biraz zor her akşam gittigimde kayaları ve kumu düzeltirdim ama belli bü süre sonra artık ne yaparsanız yapın diye bırakmıs tım bir bakardım 2 tane tepe yapmıslar digergün taban gözükür halde olurdu daha sonra onlar tekrar dagıtırlardı bu yüzden bitkileriniz topraktan çıkacaktır ve belli bir süre sonra bitkilerde çürümeler başladıgı zaman sorun olabilir
Ayşe hanım düşünceniz güzel gerçekten yem olur olur bitkiler ama Onur beyin dedigi gibi malawiler de dekor aynı kalması biraz zor her akşam gittigimde kayaları ve kumu düzeltirdim ama belli bü süre sonra artık ne yaparsanız yapın diye bırakmıs tım bir bakardım 2 tane tepe yapmıslar digergün taban gözükür halde olurdu daha sonra onlar tekrar dagıtırlardı bu yüzden bitkileriniz topraktan çıkacaktır ve belli bir süre sonra bitkilerde çürümeler başladıgı zaman sorun olabilir
[/QUOTE] Şuan tepe degılde genelde taşların altını deliyorlar ve benim cok hoşsuma gidiyor.Çünkü baliklarin zekası olmadıgı kanısını çürütüyor ve küçücük bedenleriyle bunu başarmaları çok güzel.Birde ben anneyim alıştım artık herşeyi düzeltmeyi sanırım o yüzden sinirlenmiyorum. NOT;Onlar benim bebeklerim.Gerçekten beni yanlış anlamayin ama baliklarin tedavi edici yönleri var.Ben buna inaniyorum.Benim sorunlarım vardı ve öfke kontrolüm yoktu.O zaman dokturum kendine ugras bul dedi ve bende akvaryumcunun önünden geçerken başladım bu hobiye.Tabi bu kadar detaylı ilgilenmedigim için çok japon kaybettim.Evlendikten sonrada devam ettim.Şuan sinirli o kızdan eser kalmadi.Bebegimin yaktıklarınada kızamıyorum işte bu sebebten balıklarımada kızmam.Ama büyüttüm şuan ki haline Mesut Demirtaş,Hakan Sezen ve sizlerin sayesinde getirdim.Hepinize teşekkür ederim.