Bitkili Discus- Metal Halide Eklendi Sy11
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 14:17
[QUOTE=RuPTuR]Serkan abi,bendeki labio bicolor'u sana hediye edebilir miyim?[/QUOTE]
Tabiiki hediye edebilirsin kardeşim ne demek. Yosun ve algları temizler hiç değilse.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 09:48
Hala yeni fotoğrafları bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 22:10
Kardeşim daha holejen lamba takıldığında, ışığı ilk yaktığımızda söylediğim gibi mükemmel oldu, Allah nazardan saklasın,süper,süper,süperrr.
Sağlıklı bitki ve balıklar,
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 17:59
[QUOTE=Erdal Hoca]Hala yeni fotoğrafları bekliyoruz[/QUOTE]
freeasabird 2010-11-13 21:15:24
Birkaç tane resim ekleme zamanı geldi geçti farkındayım. İstekleri kırmayayım;
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 21:25
Süper görüntüler bunlar. Teşekkürler, tebrikler Serkan... Balıklar da epeyce büyümüş
Erdal Hoca 2010-11-13 21:26:45
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 21:58
Serkan tebrik ederim, tek kelimeyle harika. Senin bu akvaryumunu görüpte bitkili discus akvaryumu kurmak geliyor insanın içinden.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 22:10
[QUOTE=Erdal Hoca]Süper görüntüler bunlar. Teşekkürler, tebrikler Serkan... Balıklar da epeyce büyümüş
[/QUOTE]
[QUOTE=bahtiyar]Serkan tebrik ederim, tek kelimeyle harika. Senin bu akvaryumunu görüpte bitkili discus akvaryumu kurmak geliyor insanın içinden. [/QUOTE]
Teşekkürler hocam, yavaş yavaş büyüyorlar işte.
[QUOTE=bahtiyar]Serkan tebrik ederim, tek kelimeyle harika. Senin bu akvaryumunu görüpte bitkili discus akvaryumu kurmak geliyor insanın içinden. [/QUOTE]
Sağol dostum, yapalım sana da bir tane bitkili discus. Sonra tropheuslardan vazgeçme ama.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 22:32
Teşekkürler arkadaşlar ama her ikiniz içinde söyliyeyim uzun zaman oldu gelmiyorsunuz cezanız katlanıyor haberiniz olsun.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 23:44
[QUOTE=freeasabird]Teşekkürler arkadaşlar ama her ikiniz içinde söyliyeyim uzun zaman oldu gelmiyorsunuz cezanız katlanıyor haberiniz olsun.[/QUOTE]
Ne zaman oradasın?Yarın müsaitim
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 23:54
[QUOTE=RuPTuR] [QUOTE=freeasabird]Teşekkürler arkadaşlar ama her ikiniz içinde söyliyeyim uzun zaman oldu gelmiyorsunuz cezanız katlanıyor haberiniz olsun.[/QUOTE]
[QUOTE=deno06]Serkan çok hoş bir akvaryum olmuş.Umarım benimde birgün böyle bitkili discus tankım olur.Eline sağlık.[/QUOTE]
[QUOTE=heraklia]
Ne zaman oradasın?Yarın müsaitim
[/QUOTE]
Seni yarın değil de Pazartesi beklerim kardeşim.
[QUOTE=deno06]Serkan çok hoş bir akvaryum olmuş.Umarım benimde birgün böyle bitkili discus tankım olur.Eline sağlık.[/QUOTE]
Sağol abi, eminim ki bundan daha güzel bir tanka sahip olacaksın.
[QUOTE=heraklia]
Resimleri gördükten sonra tankımdaki neonlardan soğudum.
[/QUOTE]Neonları istediğin an hediye edebilirim dostum.