Bitkili Discus- Metal Halide Eklendi Sy11
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 10:14
[QUOTE=afyonlu03]Serkan çok süper bi akvaryum olmuş ellerine saglık...[/QUOTE]
[QUOTE=RuPTuR]Perşembe günü bağ bozumu var. Ama kesin ordayım abi seni yalnız bırakmam.(KaPTaN,kesin konuşmam ben bilirsin ) Saygılar, [/QUOTE]
Yakında sana da kurarız artık bitkili bir tank.
[QUOTE=RuPTuR]Perşembe günü bağ bozumu var. Ama kesin ordayım abi seni yalnız bırakmam.(KaPTaN,kesin konuşmam ben bilirsin ) Saygılar, [/QUOTE]
Aslında sen kesin konuşursun da buluşma saatini kesin veremezsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 10:55
Serkan abi muhteşem olmuş.Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.Abartısın bir uyum ve çok doğal bir görünüm....Bitkiler hiç formunu kaybetmemiş gönderdiklerimden dahada iyi durumdalar.Fotoğrafta harika.Küçük bir tavsiye muhtemelen fotoğraf makinasını diyaframı açık çekilmiş.11-13 gibi değerlerde çekerseniz akvaryumun arkasına kadar olan görüntü net çıkar.Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 11:09
Göndermiş olduğun bitkiler bazıları şuan neredeyse 2 - 3 katı oldu. Fotoğraf konusunda acemiyim. Zamanla öğrenecez artık. Yorumların ve bitkiler için tekrardan teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 12:58
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 12:59
Tekrar maaşallah diyelim.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 13:15
Çokta fazla büyük değiller aslında 5 tanesi tanesi 12-13 cm diğerleri 9-10 cm ler.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 17:12
Kardeşim güle güle besle...Bu arada foto süper çekmişsin sendenmi makineden mi bu kalite:)anladın sen onu:):)Güle güle besle sağlıklı balıklar... MAŞALLAH..PAŞAGÖNLÜM 2010-08-03 17:14:41
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2010 11:50
[QUOTE=PAŞAGÖNLÜM]Kardeşim güle güle besle...Bu arada foto süper çekmişsin sendenmi makineden mi bu kalite:)anladın sen onu:):)Güle güle besle sağlıklı balıklar... MAŞALLAH..[/QUOTE]
Sanırım fotoğraf makinesinden kaynaklanıyor. Bende nerede o resim çekme kabiliyeti.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2010 18:18
Şimdiye kadar en çok beğendiğim diskus akvaryumu bu oldu.Serkan tebrikler.
Fazla balık olursa satın alabilirim.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 23:38
Cem bugün çok fazla yoğunluk vardı o yüzden ekleyemedim. Yarın birkaç foto eklemeye çalışacağım.