Bitkili Akvayum İçin Kum
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2017 21:25
Yazın ben bitkili 40 litre betta akvaryumu kurucam . Bunun için bana kum önerirmisiniz interneten n11 den alıcam vede co2 ve ışık istemeyen bitki önerirseniz sevinirim bakımı kolay oslun[:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2017 22:00
Kardeşim aynı yaştayız sana bir sorum olacaktı 50 *29*32 cmlik bombeli bir akvaryum kaç para eder bir petshopta internette 127 tl
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2017 22:12
Bence kum işini dereden çözersen daha iyi olur. Sonuçta 5 cm kadar kum harcayacaksın ona vereceğin para ile biraz lav taşı kırığı ve torf alırsın zemine dizer üstüne dere kumu koyarsın 5 cm güzel olur.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/141206/280420172212291.jpg[/IMG]
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2017 22:16
emre kardesim akvaryuma o paralari verme letgodan ikinci el al cok ucuza gelir
Teşekkür Edenler: [T]194613,EmreYavuz204[/T]
+1: [T]194613,EmreYavuz204[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 01:09
[QUOTE=EmreYavuz204]Yazın ben bitkili 40 litre betta akvaryumu kurucam . Bunun için bana kum önerirmisiniz interneten n11 den alıcam vede co2 ve ışık istemeyen bitki önerirseniz sevinirim bakımı kolay oslun[:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:$][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?][:?][/QUOTE]
Sizlerin yaşlarınız da başlamıştım bu hobiye çok mutlu oluyorum ilgilendiğinizi görünce ,betta başlangıç doğru bir seçim . Forumda bir sürü örnek var bunlardan ilham alabilirsiniz benim favorilerimden birisi ni paylaşıyorum :
https://www.akvaryum.com/Forum/mesaja_git.asp?PID=5184811
bitki çeşitleriyle de ilgili birçok konu var forumda betta akvaryum diye google dan bile arasanız bulursunuz.Yaza kadar öğrenebildiğiniz kadar öğrenin , kafanıza takılan ve çelişen konular için yardım alın en son akaryumu kurarken tekrar destek alabilirsiniz konu açarak.Birçok üye özellikle yardımcı olmak isteyecektir.
Sizlerin yaşlarınız da başlamıştım bu hobiye çok mutlu oluyorum ilgilendiğinizi görünce ,betta başlangıç doğru bir seçim . Forumda bir sürü örnek var bunlardan ilham alabilirsiniz benim favorilerimden birisi ni paylaşıyorum :
bitki çeşitleriyle de ilgili birçok konu var forumda betta akvaryum diye google dan bile arasanız bulursunuz.Yaza kadar öğrenebildiğiniz kadar öğrenin , kafanıza takılan ve çelişen konular için yardım alın en son akaryumu kurarken tekrar destek alabilirsiniz konu açarak.Birçok üye özellikle yardımcı olmak isteyecektir.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 06:47
Selamlar bitki olacaksa Siyah hagen kum son derece iyi olacaktır.
Teşekkür Edenler: [T]190260,MuhsinBey06[/T][T]194613,EmreYavuz204[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 12:23
[QUOTE=EmreYavuz204]Kardeşim aynı yaştayız sana bir sorum olacaktı 50 *29*32 cmlik bombeli bir akvaryum kaç para eder bir petshopta internette 127 tl [/QUOTE]
abi ben 1 metrelik bombeli süsleri, iç motoru, ışığı içerisinde 13 adet büyük sarı ve mavi prenses + büyük vatoz olan akvaryumu 130 liraya aldım 2.el sahibinden.com dan bence sıfır yerine temiz ikinci el alırsan gayet karlı çıkarsın
abi ben 1 metrelik bombeli süsleri, iç motoru, ışığı içerisinde 13 adet büyük sarı ve mavi prenses + büyük vatoz olan akvaryumu 130 liraya aldım 2.el sahibinden.com dan bence sıfır yerine temiz ikinci el alırsan gayet karlı çıkarsın
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 16:19
Hepinize teşekkür ederim[:)][:)]
[QUOTE=Ibrahim90]
[/QUOTE]
O akvaryumu bende beğendim hem sade hem şık ona benzeyen bir akvaryum yapmaya karar verdim. [^_^][^_^][^_^][:iyi:][:iyi:]
Arkadaşlar bu arada sizin tercihiniz bombeli mi olurdu yoksa düz akvaryum mu??? [:?][:?][:?]
[QUOTE=Ibrahim90]
[/QUOTE]
O akvaryumu bende beğendim hem sade hem şık ona benzeyen bir akvaryum yapmaya karar verdim. [^_^][^_^][^_^][:iyi:][:iyi:]
Arkadaşlar bu arada sizin tercihiniz bombeli mi olurdu yoksa düz akvaryum mu??? [:?][:?][:?]