Bitkili Akvaryuma Adım
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2016 23:04
Canlı doğuran akvaryumuma elodea ile bitkiliye çevirmek istiyorum arkadaşlar buradaki akvaryumcularda yok pek uzağada gitmek istemiyorum açıkcası ortalama fiyatları nedir bilmiyorum fakat http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/elodea-10-adet-uzeri-alimda-kargo-bedava-251447011 bu ürünü alsam bir sakatlık çıkar mı acaba ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2016 08:21
Selamlaralacağınız bitki baya arsız bir bitkidir bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Formumuz ilanlar bölümündende bulabilirsiniz. Orayada bakın derim. Ankara içi bulursanız hem gidip elden alırsınız seçerek [:iyi:][EDIT]Kınayu,2016-12-18 08:21:51[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 14:59
Arkadaşlar beyaz benek için metilen mavisi ve tuz atıp sıcaklığı 30 yapmıştım 2 gündür su değişimi yaptım toplam %80 oranında ve sıcaklığı 26 ya düşürdüm 11 tane elodea kökünü suyun üstüne bıraktım birşeye bağlayıp kumamı sabitleseydim ? 26 derecede çürümez değil mi [EDIT]Foxin,2016-12-22 14:59:52[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 15:15
[QUOTE=Foxin]Arkadaşlar beyaz benek için metilen mavisi ve tuz atıp sıcaklığı 30 yapmıştım 2 gündür su değişimi yaptım toplam %80 oranında ve sıcaklığı 26 ya düşürdüm 11 tane elodea kökünü suyun üstüne bıraktım birşeye bağlayıp kumamı sabitleseydim ? 26 derecede çürümez değil mi [/QUOTE] curuyeebilir benimkiler sahsen yok olmustu tuz felanda atmissiniz ins bise olmaz 26 c gecmemeli die gecio ama bence 26 bile cok sicak 22 24 normal die dusunuorm
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 15:35
[QUOTE=NewAkvarist] curuyeebilir benimkiler sahsen yok olmustu tuz felanda atmissiniz ins bise olmaz 26 c gecmemeli die gecio ama bence 26 bile cok sicak 22 24 normal die dusunuorm[/QUOTE]
Tuzu öyle aşırıya kacmamistim zaten vatoz da var ona da hiçbirşey olmadı tabi ayarında attım tuzu %80 çekim ilede baya azalmıştır diye tahmin ediyorum. hocam 26 altı olunca da tekrar beyaz benek Vs olmalarından korkuyorum. Merak ettiğim su üstüne bıraksam beslenebilir mi? Yoksa toprağa mi baglayim[EDIT]Foxin,2016-12-22 15:38:51[/EDIT]
Tuzu öyle aşırıya kacmamistim zaten vatoz da var ona da hiçbirşey olmadı tabi ayarında attım tuzu %80 çekim ilede baya azalmıştır diye tahmin ediyorum. hocam 26 altı olunca da tekrar beyaz benek Vs olmalarından korkuyorum. Merak ettiğim su üstüne bıraksam beslenebilir mi? Yoksa toprağa mi baglayim[EDIT]Foxin,2016-12-22 15:38:51[/EDIT]
Beğenenler: [T]187935,NewAkvarist[/T]
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 16:09
[QUOTE=Foxin]
Tuzu öyle aşırıya kacmamistim zaten vatoz da var ona da hiçbirşey olmadı tabi ayarında attım tuzu %80 çekim ilede baya azalmıştır diye tahmin ediyorum. hocam 26 altı olunca da tekrar beyaz benek Vs olmalarından korkuyorum. Merak ettiğim su üstüne bıraksam beslenebilir mi? Yoksa toprağa mi baglayim[/QUOTE]topraga gömenlerin cogu cürüyor zaten besinini sudan alan bitki ister serbest bırakın ister vantuza tutturup cama yapıstırın
Tuzu öyle aşırıya kacmamistim zaten vatoz da var ona da hiçbirşey olmadı tabi ayarında attım tuzu %80 çekim ilede baya azalmıştır diye tahmin ediyorum. hocam 26 altı olunca da tekrar beyaz benek Vs olmalarından korkuyorum. Merak ettiğim su üstüne bıraksam beslenebilir mi? Yoksa toprağa mi baglayim[/QUOTE]topraga gömenlerin cogu cürüyor zaten besinini sudan alan bitki ister serbest bırakın ister vantuza tutturup cama yapıstırın
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 16:40
[QUOTE=Foxin]Arkadaşlar beyaz benek için metilen mavisi ve tuz atıp sıcaklığı 30 yapmıştım 2 gündür su değişimi yaptım toplam %80 oranında ve sıcaklığı 26 ya düşürdüm 11 tane elodea kökünü suyun üstüne bıraktım birşeye bağlayıp kumamı sabitleseydim ? 2E6 derecede çürümez değil mi [/QUOTE] Eledoa bitkisi sıcak suyu sevmez, 24 - 25 derece arası normaldir çokta arsız bir bitkidir. Vantuzlara sabitleyip arka cama güzel bir görsel yapabilirsiniz.