Bitkilerin Temizligi
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2018 13:42
Arkadaşımın akvaryumundan limon bitkisi aldim fakat daha önce başına geldiği için şimdi korkuyorum adı salyangoz varsa bitkide nasıl temizleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz. soğuk suya soksam şoklama yapsam olurmu?? [:geek:][:geek:]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2018 15:41
Eczaneden parmasol alıp 10 litre suya 1 tablet at bitkileri 5 dk içinde beklet sonra çıkar peşine temiz suyla durulayıp akvaryuma koy.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2018 16:47
Salyangozların akvaryumda olmasının bir zararı olmadığı gibi çok aşırı olmadığı sürece faydaları da vardır.
Salyangoz giderici 8-9 TL lik ürünler var.Bir kaba suyu ve bu katkıyı ekleyip bir süre bitkileri beklettikten sonra durulayıp akvaryuma ekleyebilirsiniz.
Salyangoz giderici 8-9 TL lik ürünler var.Bir kaba suyu ve bu katkıyı ekleyip bir süre bitkileri beklettikten sonra durulayıp akvaryuma ekleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2018 16:50
Bitkilerde salyangoza ait yumurtalar varsa birkaç ay sonra gene de akvaryumda işgalciler ortaya çıkabilir ..[:)]
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2018 00:41
Hepinize teşekkürler cevaplarınız için yarın ilk isim eczaneye gitmek olacak çok sağolun.
buarada evet olması iyi bende 2 tane elma salyangoz var adı uredimi başa çıkılmıyor feci artıyor bi anda oyuzden sordum tekrar tesekkurler
buarada evet olması iyi bende 2 tane elma salyangoz var adı uredimi başa çıkılmıyor feci artıyor bi anda oyuzden sordum tekrar tesekkurler