Birkaç macro çekim (betta)
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 18:39
Balığım 1.5 yaşında sağlıklı bir erkek.70*25*25 akvaryumunda 6 dişisiyle birlikte yaşıyor.arka fon gök mavisi ancak bunun resimde güzel durmadığını gördüm.Yeni kuracağım bitkili 70*30*30 cüce amerikan tankında arka fonu siyah tutmaya özen göstereceğim.Yorumlar için şimdiden teşekkürler.Makinam Nikon coolpıx L3.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 21:42
Maşallah çok güzel, gerçekten iyi bakılmış, hiç yavru alabildin mi?Bettalarına ne tür yemlerden veriyorsun?samet1993 2010-06-12 21:43:11
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 08:42
Samet bey akvaryumu baya geniş olduğu için balık çok iyi gelişim gösteriyor.yEm olarak sera bettagran vede kan kurdu vermekteyim.Batuhan bey çok haklısınız ancak ben bir anda içimden geldiği için çekmiştim o yüzden tarihi kaldırmayı unutmuşum.Camlarda yosunlanmanın önüne de hiç geçemiyorum.Öneri vede tavsiyeleriniz nedir?
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2010 20:37
Bu balıklar kabarınca bir başka güzel oluyorlar. Fotoğraflar gayet güzel. Paylaşım için teşekkürler.
-Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2010 09:33
Abdullah bey balığınız gerçekten çok güzel bir ct.Bende Adanada Guppy e gidiyorum balık almak için ancak ben sizin gibi talihli olmamışım.Güzel fotolar.