Bir yem varmış olurmu
Arkadaşlar dün akvaryumcuya gittim.Benim gittiğim yerde balık avlamak için satılan bağzı mazemeler var.Ve ben orda küspe diye bir yem gördüm balık avlamak için kullanılıyormuş böyle kahverengi büyük küp şekilnde bir yem tubifexin kat kat büyüğü.
sorum şu bu yem acaba küçük parçalara bölünüp astronot,texas ve zebra cikletlerine verilebilirmi yani amerikan cikletleri yiyebilirmi????sağlıklımıdır???
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Vermenizi önermem. Küspe posa haline getirilmiş bitki atıklarından yapılır genelde (pancar, ay çekirdeği vb.). Tatlı su balıklarının yakalanması için kullanılır. Balık yakalanacak bölgeye bu küspe atılarak balıkların o bölgeye gelmeleri sağlanır. Etçil cikletlerin bu yeme ilgi duymayacağı büyük bir ihtimal. Besin değeri olup olmadığı hakkında bilgim yok ancak hayvancılık yapılan yerlerde büyükbaş hayvanlara yedirildiğini biliyorum.
Vermenizi önermem. Küspe posa haline getirilmiş bitki atıklarından yapılır genelde (pancar, ay çekirdeği vb.). Tatlı su balıklarının yakalanması için kullanılır. Balık yakalanacak bölgeye bu küspe atılarak balıkların o bölgeye gelmeleri sağlanır. Etçil cikletlerin bu yeme ilgi duymayacağı büyük bir ihtimal. Besin değeri olup olmadığı hakkında bilgim yok ancak hayvancılık yapılan yerlerde büyükbaş hayvanlara yedirildiğini biliyorum.
[/QUOTE]Size katılıyorum.Bu uygulamayı ilk defa "HOTBİRD" de avlanmayla ilgili bir kanal var-ismini hatırlamıyorum şuan-orada görmüştüm.Daha sonra bende fırsat buldukça avlanmaya gittiğimde kullandım.
Saygılar...