Bir süre buralarda olmayacağım
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 03:19
Ayrıntıya girmek istemediğim özel bazı mevzulardan dolayı bir süre hobiye ara veriyorum. Ayrıca her ne kadar istemesem de bir süre forumdan ayrı kalacağım.(akvaryumları bozmak değil de esas bu koyuyor bana)
Buradan hepinize bir süreliğine hoşçakalın demek istedim. Şimdi baktım da üye olalı yarın tam 2 yıl olacak, dile kolay. 4 Aralık 2006 tarihinden beri de forumumuzda moderatörlük yapmaktayım. Yani pek çok yanlış karar verip istemeden de olsa pek çok kişinin hakkını yemeye yetecek kadar süre geçmiş. Hazır konuyu açmışken zerre kadar hakkını yediğim, zerre kadar kalbini kırdığım herkesten özür diliyor ve helallik talep ediyorum.
Ayrıca muhabbetim olup da özelden hoşçakal diyemediğim herkesten de özür dilerim. Vakit olmadı... (saat şu anda gece 3'ü geçiyor)
Hobiye ara veriyorum fakat forum ile ilişiğimi de tamamen kesmeyeceğim. Elimden geldiğince foruma girip bilgi paylaşımına devam etmeyi istiyorum.
Nasipse 60 m2 havuz, bir ufak labratuvar, uluslararası yarışmalar için hazırlanmış bir bitki akvaryumu ve bunlarla ilgili deneyimlerin olduğu bolca makale ile döneceğim.
O zamana kadar hepiniz kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...
onuruygun 2008-07-29 03:21:11
Buradan hepinize bir süreliğine hoşçakalın demek istedim. Şimdi baktım da üye olalı yarın tam 2 yıl olacak, dile kolay. 4 Aralık 2006 tarihinden beri de forumumuzda moderatörlük yapmaktayım. Yani pek çok yanlış karar verip istemeden de olsa pek çok kişinin hakkını yemeye yetecek kadar süre geçmiş. Hazır konuyu açmışken zerre kadar hakkını yediğim, zerre kadar kalbini kırdığım herkesten özür diliyor ve helallik talep ediyorum.
Ayrıca muhabbetim olup da özelden hoşçakal diyemediğim herkesten de özür dilerim. Vakit olmadı... (saat şu anda gece 3'ü geçiyor)
Hobiye ara veriyorum fakat forum ile ilişiğimi de tamamen kesmeyeceğim. Elimden geldiğince foruma girip bilgi paylaşımına devam etmeyi istiyorum.
Nasipse 60 m2 havuz, bir ufak labratuvar, uluslararası yarışmalar için hazırlanmış bir bitki akvaryumu ve bunlarla ilgili deneyimlerin olduğu bolca makale ile döneceğim.
O zamana kadar hepiniz kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 05:31
Onur abi konu herneyse buralardan uzak kalman üzücü.Yolun açık olsun.Eğer hakkım varsada helal hoş olsun.Kendine iyi bak.Görüşmek üzere.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 13:05
Esas siz hakkınızı helal edin,forumda öğrendiklerimizin büyük bir çoğunluğu sizin makale ve paylaşımlarınızdan oluşuyor.Yeni makaleler ve bilgiler ile takrar dönüşünüzü bekleyeceğiz artık.Yolunuz açık olsun.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 13:39
Kendine iyi bak Onur, Sağlıklı ve Huzurlu kal. En kısa zamanca tekrar görüşmek üzere..
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 13:52
Fazla özletme kendini.Hakkımız varsa helal olsun.Velevki yolun İzmir'e düşerse mutlaka uğramanı beklerim.Bir öm ötende olacağım.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 14:49
Onur site için bence çok büyük kayıp olur senin yokluğun, sakın bunu belli etme, seninle yüzyüze tanışmak nasip olmadı ama bence oldukça iyi bir dostsun.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 14:55
Merhaba;
Bana bitkili akvaryum sevdasını aşılayan insanın bir süreliğinede olsa aramızdan ayrılması beni gerçeketen çok üzdü.
İnşallah hayatındaki herşey gönlünce olur.Biran önce aramıza bekliyoruz seni.
Hakkım varsa helal olsun.