Bir Marine Doğuyor ...
Tuzlu su akvaryumları konusunda bilgi sahibi değilim ama yeni dekorunu çok sevdim. Ama zebra'nın ayrılması olayına üzüldüm. Peki orada daha ne kadar kalacak? Mesaj saatine bakarsak cidden gece boyu uyku tutmamış seni onun yüzünden:)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cenk yeni balığın hayırlı olsun yem kosunda ki sıkıntını ancak midye ile aşabilirsin serkan beyde bu konuya değinmiş ufak bir midyeyi ikiye ayırıp akvaryuma atarsan bunu yiyecektir.büyük midye atma bozulursa çok büyük sorun olur.Birde bu balığın akvaryumdaki ömrü pek fazla olmuyor.
Cenk yeni balığın hayırlı olsun yem kosunda ki sıkıntını ancak midye ile aşabilirsin serkan beyde bu konuya değinmiş ufak bir midyeyi ikiye ayırıp akvaryuma atarsan bunu yiyecektir.büyük midye atma bozulursa çok büyük sorun olur.Birde bu balığın akvaryumdaki ömrü pek fazla olmuyor.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şimdi okuldan geldim . Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim . Barış Abi satışa çıkardım kısa sürede çıkaracağım . Volkan Abi balık yem almaya meyilli ama ağzına alıp tükürüyor . Haşlanmış karides , marul vs şeyleri gayet güzel yiyiyor . Gerçekten izlemesi çoooook büyük keyif veriyor . Blue damsel ilegayet uyumlular . Chelmon genelde kayaları tırtıklıyor ve tüp kurtlarımı yemiş :) Ayrıca karidesleride yemiş . Çok güzel çook . İnşallah sıkıntı yaşamadan bakarım ...
Copperband'ten yeni fotoğraflar . Bu balığa resmen aşık oldum İzle izle doyamıyorum ;