Bir Marine Doğuyor ...
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 23:33
Cenk, maşallah çok güzeller ya. İleride kesinlikle bende deniz akvaryumu kuracam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 21:21
[QUOTE=koyu]
Yeni canlıların hayırlı olsun Cenk. Umarım sağlıklı ve sorunsuz büyürler.
Saygılar...
[/QUOTE]
Özgür Bey Red sea max la beraber predatör akvaryumu kuracağınız haberleri geldi. Doğruluk payı varmı acaba?
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 21:25
Cenk ben bamboo shark duyumları aldım.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 21:27
Hmmm bende volitans duyumları almıştım
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 22:44
Volkan Bey sizin duyumlar doğru, hayaller var o balıklar ile ilgili malum, Cenk kardeşimin önerileri de dikkate alınabilir hani
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 18:39
Merhabalar ...
Tankta akan sular duruldu ve iki küçük damsel kanka oldular . Hermitten kaçıp aynı yuvayı paylaşıyorlar . Çok şirinler . Tanktaki durumlar böyle ;
Zebra Damsel ; Kereta agresif ama bana karşı . Yuvasına foto makinesini yaklaştırınca kabarıyor ve cama vuruyor . O hallerinin fotosunu koyacağım ...
Blue Damsel ; Velet alıştı iyice . Zebraya karşı bi baskınlık kavgalarına girdi dayak yedi ama şimdi iyi . Beyaz benek vardı onuda atlattık ...
Hermitcan ; Bu arkadaş ise gececi . Genelde yem saatleri ve geceleri dışarda . Üstündeki anemonda şahane güzellikte . Yem almak için kayalardan aşağıya zıplıyor . Yakında videoya alacağım ... Tanka daha alışamadı !
Fotoğraflar ;
Zebra damsel . Kameraya saldırış halleri ;
Hermitcan . Gündüzleri genelde burada ;
Blue damsel ;
İki kardeş bir arada ;
Ve tabiki son olarak genel foto ;
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 18:43
Yavaş yavaş tankın canlı hayatı oturmaya başlıyor. Daha önceki sayfalarda başka balık hayallerin vardı ama kader seni buraya sürükledi demekAslan yalan oldu
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 18:49
Cenk tank çok güzel,canlılarında öyle.Assolisinide ekliyince tam süper olucak.Şu hermitin anemonunu çok merak ettim resim yokmu ?
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2009 10:10
Cenk maşallah çok sağlıklı görünüyorlar. Bölge seçiminden sonra o kankaların arası biraz bozulabilir haberin olsun. Sorunsuz başladın, sorunsuz devam edersin inşallah.
Ellerine sağlık, tebrikler.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2009 12:32
TEBRİKLER CENK ELİNE AYAĞINA EMEĞİNE SAĞLIK BEN YENİ TANK KURULUMUMDA BİRAZ SORUNLAR YAŞADIM İNŞALLAH SEN SORUNSUZ YÜRÜTÜRSÜN BU HAYATI... MAŞALLAH DİYELİM