Bir anket açacağım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence çok gereksiz olur. Zaten bu sitenin amaçlarından biri bahsesttiğiniz konuların paylaşılması. Siz herşeyi bir başlık altında toplamak istemişsiniz. Böyle bir anket bence olamaz.Kırıcı bir şey söylediysem kusura bakmayın.
Kaan düşüncen elbette güzel. Ancak Özel Forum Üyeleri anket açabiliyor sitede.Saygılar.
Saygılarımla;
Diğer başlık:
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=61715& PN=1
Böyle bir anket çok güzel olacaktır tabiki de; benim anlatmak istediğim ankette açılacak konuların zaten sitenin asılı olan konulardan oluşması.
Kendi adıma en büyük sıkıntı üyelerin ilgilendikleri balık türlerini profillerini yazmamaları bide yaşadıkları şehirleri. Mesela ben betalarla ilgileniyorum sitede çok betacı var ama göz önünde değiller. Anket üyelerin profillerinede önem vermeleri konusunda yön gösterici olabilirse sevinirim.En azından bunlarıda göz önünde bulundurulup yapılabilir bu anket. Yada yaşadıkları şehirlerdeki akvaryumcu ve balık piyasasının nasıl olduğu ile ilgili sorular da olursa güzel olur diye düşünüyorum.
Eve çok haklısınız. Mesela benim aklıma dün açılan bir forum konusu geldi. AB ye girilmesi durumunda türkiyedeki akvaryumculuk hobisi olumlu yoksa olumsuz yönde mi etkilenecek? Güzel bir anket konusu olabilir.
Saygılar...
Ayrıca neden akvaryum hobisi ile ilgilendiklerinide içerirse iyi olur. Mesela bi çok kişi süs olsun diye balık alıyor yada satmak için balık alıyor. Yani balığa değer veren çok seyrek kişiler var. Şimdilik aklıma gelenler bunlar göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Saygılar...