bi sorum olucaktı
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 22:44
Arama buyrun bu butona tıklayarak arama yapabilirsiniz Doğan Bey. Kimse foruma üye olurken forumu biliyorum diye olmuyor zaten. Zamanla sizde bazı şeylerde el alışkanlığı kazanacaksınız nasılsa. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 22:45
Alışırsınız Doğan Bey bizde bilmiyorduk, zamanla öğrendik.
Akvaryumunuzda beslemek istediğiniz türleri buradan belirleyip doğal ihtiyaçlarının neler olduğunu gerek bu linkten gerekse forumdaki arama kısmına balığın tür ismini yazarak bulacağınız başlıklardan öğrenebilirsiniz.
http://www.akvaryum.com/Tatlisu/
Karşınıza çıkabilecek her sorun için öncelikle araştırma yapınız. Yinede aklınıza takılan birşeyler olursa yeni konu açarak bizlere ilettiğinizde cevabınızı en kısa sürede bulacağınıza kuşkunuz olmasın.
Hoşgeldiniz...
modus operandi 2007-08-27 22:46:23
Akvaryumunuzda beslemek istediğiniz türleri buradan belirleyip doğal ihtiyaçlarının neler olduğunu gerek bu linkten gerekse forumdaki arama kısmına balığın tür ismini yazarak bulacağınız başlıklardan öğrenebilirsiniz.
http://www.akvaryum.com/Tatlisu/
Karşınıza çıkabilecek her sorun için öncelikle araştırma yapınız. Yinede aklınıza takılan birşeyler olursa yeni konu açarak bizlere ilettiğinizde cevabınızı en kısa sürede bulacağınıza kuşkunuz olmasın.
Hoşgeldiniz...
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2007 20:13
Arkadaşlar sizi anlayamıyorum.Arkdaşımız yeni katılmış foruma ve bir soru sormuş .Forum nedir kafamıza takılan şeyleri uzmanlardan öğrenmek.Belki arkadaşımızn sorusuna cevap yok kendisi daha iyi öğrenmek isttiyor akvaristlerden.Bilgisi olmayan arkdaşlar arama yapınız,araştırınız gibi kelimeler sarfetmesine hiç gerek yok zaten arkadaşımız size sormamış akvaristlere yani uzmanlara sormuş.Bilginiz yoksa cevap yazmak için yırtınmayınız.Bunu uzun zamandır söylemek istiyordum artık yeter sizlerden özür dilerim moderotörler işinize karışmak gibi oldu biraz.