Bi hamam eksikti (resimler 7-8)
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 18:48
Hamam işini biliyordum ama tarihin bu kadar erken olacağından haberim yoktu. Onun için ayarlayamadım, katılan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 01:51
Hamam süperdi gelmeyenler cok şey kaçırdı baya ter attık :) fotolar yakında piyasaya düşecektir
Allah Allah herkesi pek bir suskun gördüm kimse yorumda yapmamış :)) hayırdır çokmu yoruldunuz
Allah Allah herkesi pek bir suskun gördüm kimse yorumda yapmamış :)) hayırdır çokmu yoruldunuz
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 23:15
[QUOTE=Nicolas]Hamam süperdi gelmeyenler cok şey kaçırdı baya ter attık :) fotolar yakında piyasaya düşecektir
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bence telat çok hırpalamış baksana henüz ayağa kalkamamışlar
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 11:01
Hamamzade akvaristler kuş gibi hafifledi o yüzden çok yorgun ve bitkin düştük.Ancak sesimiz çıkmaya başladı ama her şey çok ama çok güzeldi.Katılan herkese teşekkürler.Resimleri bekliyoruz Nico kardeşim.
onurdemirbala 2011-10-31 11:10:56
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 15:04
[QUOTE=Nicolas]Üzeyir abi yönetim izin vermez göbek taşında gökhanın fotosuna :))) [/QUOTE]
Nico kardeşim içerdekilerden değil dışardaki resimlerden istiyoruz.Dinlenme odasındakilerden.