Beylikdüzü'lü akvaristler kaynaşalım...
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 17:04
Merhaba Umut,ben o tarihki buluşmaya gelemicem uzatma yapılmasın zaten,sadece bir dahaki buluşmada olmak isterim babında dedim.Bu arada ben Atmaca apartmanı B bloktayım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 17:18
Gökhan öncelikle hoşgeldin , bu şekilde devam ederseniz umutla akraba çıkacaksınız
İlk toplantıdan sonra ikincisi uzun sürmeyecektir bence, seninle de kısa sürede tanışırız gibi geliyor.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 17:27
Ben beypark evlerindeyim. Story'nin yanında. Ne bilelim yakınlarımızda cevherler varmış :):) Aslında bizim sitede deniz akvaryumcusu bile varmış :) Bina görevlisi bahsetmişti :) Neyse buluşmayı halledelim ikincisine tanışırız artık :)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 17:42
Büyükçekmecede olabilir buluşma yeri beylikdüzü beton üstüne beton sıkıcıdır (şahsi fikrim) Çekmece iyidir tabi sizin kararınız bende gelmek sizlerle tanışmak isterim
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 19:20
Arkadaşlar Büyükçekemce sahilde cafelerde bir araya gelebilirz açık hava ve deniz daha iyi olcağı düşüncesindeyim ama çoğunluğun düşünceside önemli
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 19:26
Ufuk bey hoşbulduk,merhaba.Umutla akraba çıkmayız zira ben daha taşınalı 2 ay oldu,daha yeniyim Beylikdüzü'nde :)).Kısmetse diğer buluşmada aranızda olmaktan memnun olurum.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 20:40
Merhaba arkadaşlar büyükçekmece'de iş yerimde güney amerika ve orta amerika tanklarım var.Haftanın yedi günü çalıştığım için sizleri çay içmeye davet edebilirim.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 21:13
İsterseniz ayın 22 sine atmayabiliriz daha erken bir zamana çekebiliriz. Mesela ayın 14 ü gibi olabilir...
[QUOTE=ErdmA]Büyükçekmecede olabilir buluşma yeri beylikdüzü beton üstüne beton sıkıcıdır (şahsi fikrim) Çekmece iyidir tabi sizin kararınız bende gelmek sizlerle tanışmak isterim [/QUOTE]
[QUOTE=ErdmA]Büyükçekmecede olabilir buluşma yeri beylikdüzü beton üstüne beton sıkıcıdır (şahsi fikrim) Çekmece iyidir tabi sizin kararınız bende gelmek sizlerle tanışmak isterim [/QUOTE]
Sadece Beylikdüzü değil çevre semtlerdeki tanışmak isteyen akvarist dostlarımızda katılabilir bize sizide mutlaka bekleriz... :)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 22:17
Arkadaşlar selamlar bende avcılarda oturuyorum bizim avcılar grubumuz var ama sizinki gibi hareketli değil herkese sağlıklı hobiler dilerim
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 23:35
[QUOTE=cengel37]Arkadaşlar selamlar bende avcılarda oturuyorum bizim avcılar grubumuz var ama sizinki gibi hareketli değil herkese sağlıklı hobiler dilerim [/QUOTE]
Teşekkür ederiz bizde size sağlıklı hobiler diliyoruz. :)