(BEYAZSARAY) The end. :)
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 20:05
Abi yavruları çekemedim resimleri kusura bakma bu aralar çok yoğun çalışıyorum. Kendime bile vakit zor ayırıyorum.Bu arada acil nakit ihtiyacım oldu .Balıkları ilana koydum bakalım hayırlısı başka yerden temin edebilirsem o parayı satmaktan vazgeçicem satılmassada beslemeye devam nasip kısmet . Saygılarımla.
_rammstein_ 2012-07-06 20:08:41
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 13:26
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 14:17
Kardeşim, her geçen gün red rainbowların daha da güzelleşiyor. Bundaki en buyuk etken tabikide sensin... Emeğine sağlık... Allah nazardan saklasın...
AngryCichlids 2012-07-24 14:28:12
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 15:11
[QUOTE=Spacy]
Havalar böyle gittikçede tıkmık göremiyecez anlaşılan. ![](smileys4/smiley36.gif)
[QUOTE=AngryCichlids] Kardeşim, her geçen gün red rainbowların daha da güzelleşiyor. Bundaki en buyuk etken tabikide sensin... Emeğine sağlık... Allah nazardan saklasın...
[/QUOTE]Rabbim daha güzellerini sana versin reis. Hayırlı ramazanlar dilerim.![](smileys4/smiley2.gif)
Yokluğunu hissettik Muhammed,
Resimler yine konuşuyor, kocaman MAAŞALLAH formaları gayet yerinde.Selamlar kardeşim.
[/QUOTE] Hayırlı ramazanlar canım abim. Formları yerinde fakat hala tıkyok . ![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
[QUOTE=AngryCichlids] Kardeşim, her geçen gün red rainbowların daha da güzelleşiyor. Bundaki en buyuk etken tabikide sensin... Emeğine sağlık... Allah nazardan saklasın...
[/QUOTE]Rabbim daha güzellerini sana versin reis. Hayırlı ramazanlar dilerim.
![](smileys4/smiley2.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 16:00
Muhammet özledik seni hakkaten arada ses ver :))) maşallah balıklar süper diyecek söz yok tabi 2. etap hobide fotograf makinası benimde bir makina almam gerekicek galiba unutmadan yavrularıda görseydik fena olmazdı
...
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 16:03
[QUOTE=OSMANLI]Muhammet özledik seni hakkaten arada ses ver :))) maşallah balıklar süper diyecek söz yok tabi 2. etap hobide fotograf makinası benimde bir makina almam gerekicek galiba unutmadan yavrularıda görseydik fena olmazdı
...[/QUOTE]Valla reis onlar çoktan yeni yuvalarında yüzüyorlar .
Zaten çektimde bir şeye benzemedi aşada sumptalardı karanlıkta kalıyordu balıklar. iŞallah yeni yavrulara kısmet olur resimler. Arada evet ses vermek lazım . Bunda hem fikirim reis. ![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2012 21:28
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 13:48
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 13:51
Maşallah resimlerden de anlaşıldığı gibi kaliteli ırklar.Maşşalah her iki türede sağlıklı bakmanız ümidiyle.
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 14:13
Çok teşekkür ederim Faruk kardeşim en güzelleri senin olması dileklerimle.
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 14:15
Hayırlı uğurlu olsun İnşaallah. Bol bol yavru alman temennisiyle 2 tür güzel durmuş akvaryumda.Akvaryum dizaynı sade.Balıklar uygun...Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 14:20
Teşekkür ederim kardeşim güzel dileklerin için. Akvaryumda sadeliği seviyorum. Tıklım tıkıstan ziyade geniş yüzme alanları bırakmak en mantıklısı diye düşünüyorum . Saygılarımla.