Beyaz Cyrtocara moorii (Yunus Chclid) Blue Eyes
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 01:11
Arkadaşlar Bu balıkları edinme hikayem bayağı bir uzun ancak tüm çabalarıma karşılık olarak bu balıklarda sahip olmama vesile olan Nurhan Birinci ağabeye ve hiç bir desteğini esirgemeyen Atilla Koca ağabeyime sonsuz teşekkürler ederim.
Balıklarımı henüz 3-4 cm iken edindim. Şu an da yeni yeni yavru alıp atmaya başladılar İnşallah bol bol yavrularına kavuşur ve bu türün çoğalmasında benim de bir katkım olursa sevinirim. Maaşallah'larınızı lütfen esirgemeyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 11:50
[QUOTE=ZeMaHŞeRi]Teşekkürler İbrahim ağabey. Buz rengi bunlar, kutuplarda mı yaşıyorlar :) Maşallah, 41 kere Maşallah.[/QUOTE]
Hehehehe evde buz dolabından buz ambiyansı yaptım öyle işte..... eline ve emeğine sağlık
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2015 15:39
[QUOTE=KaYRaCiK][QUOTE=ZeMaHŞeRi]Teşekkürler İbrahim ağabey. Buz rengi bunlar, kutuplarda mı yaşıyorlar :) Maşallah, 41 kere Maşallah.[/QUOTE]
Hehehehe evde buz dolabından buz ambiyansı yaptım öyle işte..... eline ve emeğine sağlık
[/QUOTE]
Aynen ağabey kutuplardaki buz gibi mavi ve kutuplardaki kar kadar beyazlar. :)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2015 09:15
[QUOTE=kyaylar]Çok güzeller gerçekten verdiğiniz emeğe değecek bir balık tebrik ederim [/QUOTE]
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Fotoğraf çekme özürlü olduğum için fotoları iyi çekemedim. Keşke şu yüzgeçlerindeki buz maviliğini de alabilseydim....
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2015 09:35
[QUOTE=Utik]Maşallah çok güzel görünüyorlar.Yaygınlaşması güzel olur.[/QUOTE]
[QUOTE=1025]Kırmamı bunlar?[/QUOTE]
Teşekkür ederim kardeşim. İnşeallah yaygınlaştırmaya çalışıyoruz.
[QUOTE=1025]Kırmamı bunlar?[/QUOTE]
ehuhehuu Vallahi balık orada sen ne görüyorsan o, kırma mı süzme mi bilmem
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2015 12:21
Güzel +1