Bettalar...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 16:14
Merhaba,internette dolaşırken bulduğum betta resimleri,iyi seyirler:
Half Moon Betta:
Crowntail Betta:
Plakat Betta:
Bunlar internette dolaşırken gördüğüm ve en beğendiğim betta resimleri.Çok güzel oldukları için paylaşmak istedim.Sizde beğendiğiniz varsa burada yayınlayın isterseniz kendinizinkinide yayınlayabilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 16:21
Zaten 13.resimddeki betta bu forum sitesinin üyelerinden birinin bettasının resmi.Gerçekten çok beğendiğim için yayınladım.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 10:22
Gerçekten harika resimler ellerinize sağlık. Crowntail çok güzel bir varyete, ama halfmoonun yeri başka...
dqueen 2009-02-02 10:55:22
Bir tane de crowntail
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 10:50
Beta sergisi.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 14:10
Bence en güzelleri vahşi forma en yakın görünümde olan türler ve tabiki wild type plakatlar
Bu da benim plakatım ve kurduğum biotopun ilk hali
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 16:01
Yücel senin plakatın gerçekten çok güzel Senin biyotopun benzerini en yakın zamanda uygulayacağım.
3NG3R3K 2011-11-09 12:43:26
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 16:07
Orhan Bey,Ankara'da oturuyorum ama Half Moon gibi özel varyeteleri bulmanız Türkiye'deki heryerde zor.Belki sipariş ettirtebilirsiniz ama 20 liradan aşşağı alamazssınız.Crown Tail gibi varyeteleri ise akvaryumculardan ziyade özellikle alışveriş merkezlerindeki petshoplarda bulabilirsiniz.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2009 16:22
Bu akvaryumun son hali.Japon şemsiyeleri aşırı derecede bir hızla çoğaldılar.O kadar sıklaştılar ki arka kısımdan hiç bir şey gözükmüyor.
Bugün aldığım pilli kitap okuma lambalarıyla basit bi ışıklandırma kurdum.Geceleri çok iyi ay ışığı efekti veriyorlar.