Betta Mağara
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 13:59
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/202338/020120181357411.jpg[/IMG]
Bu mağarayı aldım dün ve 3 kere kaynattım bugünde kaynatmayi düşünüyorum salinim yapmayana kadar kaynattigimda suyun değişmediği zaman akvaryumuma koyabilir miyim acaba teşekkürler şimdiden [:)]
Bu mağarayı aldım dün ve 3 kere kaynattım bugünde kaynatmayi düşünüyorum salinim yapmayana kadar kaynattigimda suyun değişmediği zaman akvaryumuma koyabilir miyim acaba teşekkürler şimdiden [:)]
Beğenenler: [T]164705,iezgi[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 14:28
[QUOTE=iezgi]3 defa kaynatmak yeterli, biraz salinim yapmasinin zarari degil yarari olur [:iyi:][/QUOTE]
Bazı kisilerin yorumlarını okumuştum salinimdan dolayi tun baliklarinin öldüğünü söylemişler korktum açıkcası
Bazı kisilerin yorumlarını okumuştum salinimdan dolayi tun baliklarinin öldüğünü söylemişler korktum açıkcası
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 15:27
[:3][QUOTE=iezgi]Ani ph dalgalanmasindan olabilir ama 3 defa kaynatmissiniz zaten [:)][/QUOTE]
Tamamdır cok teşekkürler [:)][:3]
Tamamdır cok teşekkürler [:)][:3]
Beğenenler: [T]164705,iezgi[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 15:54
Sizin dediğiniz salınım zehirli madde salınımı plastik Silikon boyalı taş gibi. Hindistan cevizi doğal olduğu için salınımı da zararlı değildir.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 17:45
[QUOTE=brigantes]Sizin dediğiniz salınım zehirli madde salınımı plastik Silikon boyalı taş gibi. Hindistan cevizi doğal olduğu için salınımı da zararlı değildir. [/QUOTE]
Tamam teşekkür ederimm[:)]
Tamam teşekkür ederimm[:)]
Beğenenler: [T]168086,brigantes[/T]