Betanızın İsimleri :)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 21:44
[QUOTE=zeytinka][QUOTE=zeyea][QUOTE=zeytinka]Dün bir adet daha aldık double tail beyaz uçuk mavi bir rengi var. Kızım adını Aydede koydu, kendi seçti,sadece kendi balığıymış. Muhittin ya da Hayrettin koymayı planlamıştım ben. :)
[/QUOTE]
Bu balığı kızına bırak bence de :) Biz de oy birliği ile gelecek olan balığımızın adını Odi koymayı kararlaştırdık. Zira 20 aylık kızım düşündüğümüz isimler arasında en net onu söyledi :) Eşim çaki falan dedi ama kızım güzel söylemesine rağmen çocukken korktuğum o bebeğin balığımın ismi olmasını istemedim :D
[/QUOTE]
Bıraktık kendine
Aydede oldu ismi, Şero'dan sonra pekte uysal parmak takip ediyor. Aynı şeyi Şero'da denedik ilk yaptığı şey kabarmak oldu ![](smileys4/smiley36.gif)
asabi abi.
Odi pek sevimli bir isim, Çaki olmadığına sevindim. Balığı aldınız mı ?
[/QUOTE]
Yok almadık ama şimdiden hazırlanıyoruz :) 5. haftada alıcaz sabredebilirsek akvaryum tamamen kendini tamamlasın diye![](smileys4/smiley9.gif)
[/QUOTE]
Bu balığı kızına bırak bence de :) Biz de oy birliği ile gelecek olan balığımızın adını Odi koymayı kararlaştırdık. Zira 20 aylık kızım düşündüğümüz isimler arasında en net onu söyledi :) Eşim çaki falan dedi ama kızım güzel söylemesine rağmen çocukken korktuğum o bebeğin balığımın ismi olmasını istemedim :D
[/QUOTE]
Bıraktık kendine
![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
Odi pek sevimli bir isim, Çaki olmadığına sevindim. Balığı aldınız mı ?
[/QUOTE]
Yok almadık ama şimdiden hazırlanıyoruz :) 5. haftada alıcaz sabredebilirsek akvaryum tamamen kendini tamamlasın diye
![](smileys4/smiley9.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 13:56
double tail bettam bıdık
taç kuyruk bettam ise testere :D
taç kuyruk bettam ise testere :D
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2014 15:19
'Mavi Melek'
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2014 01:27
Yavrumun adı Ateş