beta ve japon?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yasin bey bence yaşayalibilrler.Barışcıl balıklardır diye okumuştum.Yanlız akvaryum çok büyük olmadıkça iki erkeği beraber koymamaya çalışın.Bir erkek ve bir dişi betanın karma akvaryumlarda zararı olmayacağını düşünüyorum.Yanılıyorda olabilirim diğer arkadaşların fikirlerini almanızda fayda var.
Saygılar!!
Yasin Bey, beta son derece saldırgan bir balıktır.Başka betalarla bile oldukça zor geçinir. Bence birarada bulundurmayın. Japon büyükse bile beta muhakkak kuyruklarına saldıracaktır. Saygılarımla
Yasin Bey
Ben yıllar önce akvaryumumda 4-5 cm'lik çok güzel bir betamı, japon balıklarımla birlikte besledim hiçbir şey olmamıştı. Tabii bu yalnızca bir deneyim, genelleme yapmak için daha çok kanıta gereksinim var.
Valla beta asabidir. Birakin baska betayi aynada kendi goruntusune bile sinirlenir :) deneyin yanaklarini kabarttigini gorebilirsiniz..
Bir deneme yapin. Belki birbiri ile anlasirlar. Ama dikkatli olun japon zarar gormesin...
Ben betayla japon yaşatanları tanıyorum.
Ayrıca betayla canlı doğuranları birlikta bakan akvaryumcular tanıyorum. Bütün betalar saldırgan değildir. Bazıları sakindir.