Beslenmesi en kolay türler
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2007 16:38
Arkadaşlar balıklar kısmındaki gibi zorluk derecesi 5 üzerinden değerlendirme yaparsak en kolay türleri söyleyebilirmisin.. Artık balık katletmek istemiyorum..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2007 16:40
Sercan bey elinizdeki ekipman(filitre,ısıtıcı,akvaryum ebatı)bu özelliklerini verirseniz havadan konuşmamış oluruz.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2007 16:51
30 lt tank, 110 W ısıtıcı , Atman AT-F302 6,5 w iç Filtre, birkaç yapy bitki ve 3 mm'ye 3 mm şeklinde taş kırıkları (akvaryumcu önerisi) tabi bunları değiştirebilirim ..
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 02:25
Canlı doğuran türleride olabilir.Yalnız gelecek yavrularda hesaba katılarak sayı fazla abartılmamalı.
Ben olsam 1e/3d velifera ve 1e/2d plati alırdım.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 02:28
Canlı doğuran,japon balığı bakımı kolaydır yanlız japonlar büyüdümü akvaryum kirlenmesi çabuk oluyor.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 04:01
Japon balıkları ya da tek olarak beta balığı olabilir.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 08:26
Japon balıkları, labirentler, lepistes vs. olabilir.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 15:08
Arkadaşlar lepistes, velifera, platy vs. yanına canlı doğuranların yanına otçul köpek balığı koysam bir problem olur mu..? Ya da köpek balığı ile gidecek hayvanları söylerseniz sevinirim.. takyo.90 2007-12-16 15:09:23
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 15:34
Sercan bey; 30 litrede su değerlerini sabit tumak oldukça zordur. Su değerlerindeki olumsuz değişimlerden çok çabuk etkilenen ithal canlı doğuran beslerseniz, büyük ihtimal ölümler olur. Ama yerli üretim, dayanıklı canlıdoğuran bulursanız iyi bir bakımla (düzenli su değişimi, doğru yemleme vs.) kayıpsız besleyebilirsiniz.
aydın 2007-12-16 15:44:11
Beta-gurami gibi labirentlilerden de besleyebilirsiniz.
Ben olsam; bitkili yapardım ve içine de bir adet beta atardım.
Akvaryumunuz köpekbalığı beslemeye uygun değil. Büyük ihtimal kısa sürede ölür.
Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 18:58
[QUOTE=takyo.90]Arkadaşlar lepistes, velifera, platy vs. yanına canlı doğuranların yanına otçul köpek balığı koysam bir problem olur mu..? Ya da köpek balığı ile gidecek hayvanları söylerseniz sevinirim.. [/QUOTE]
Köpek balıkları en az 250 lt.akvaryumda bakılmalı ve aşırı dercede beyaz benek hastalığına yakalanıyorlar.Tavsiye etmem.
Saygılar