Besin ihtiyacını kökden diyil, sudan alan bitki
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 09:46
Merhaba arkadaşlar. 60 litre akvaryumda lepistes besliyorum. Kum olarak beyaz silis kum kullandığımdan fazla bitki seçeneyim yok. Bu üzden eledoa kullanıyorum. Bana eledoa gibi besin ihtiyacını kökünden diyil de yaprakların alan bitki önerirseniz sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 18:12
Nurlan kardeşim bahsettiğiniz gibi elodea dahil olmak üzre çam; demersum: najas guadelupensis ,cabomba serisi bitkilerden ekleyebilirsiniz bu bitkiler aynı zamanda yavrulara saklanma alanıda oluştururlar..su üstü yani su mercimeği ve su marulu gibi bitkileri tavsiye etmiyorum hem ışığınızı keser hemde çoğaldıkça balıklarınıza yem verememe durumuna düşersiniz.akvaryuma elinizi soktuğunuz zaman bile elinize yapışırlar..tercih ve karar sizin sağlıklı akvaryumlar.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 21:53
Öncelikle cevab yazıb yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Zann ettiyimden fazla tür bitki varmış. Fakat bilmek istediyim daha bir şey var. Çam bitkisi ile tilki kuyruğu aynı bitkimi?
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 17:32
[QUOTE=Nurlan_95]Öncelikle cevab yazıb yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Zann ettiyimden fazla tür bitki varmış. Fakat bilmek istediyim daha bir şey var. Çam bitkisi ile tilki kuyruğu aynı bitkimi?[/QUOTE] Çam bitkisi ile tilki kuyruğu aynı bitki değildir.Çam bitkisinin gövdesinden çıkan dallar, tilki kuruğuna göre daha seyrektir.