beşgen köşe akvaryum
Merhabalar yeni katıldım aranıza. Evimde baca ile kapı arasında kalan 120 * 95 cm dikdörtgen şeklide atıl olan bir bölüm var. Oraya altına taş görünümlü kaplamalı ( içine profil olacak) olacak şekilde şömine yapmak istiyorum. Onun üzerinde 115 *90*50*48.5 * 77.6 *h 65 cm ölçülerinde bir akvaryum planlıyorum. Sizce ölçüler nasıl? Cam olarak 10mm var Edremitte 12 bulamadım. İzmir'de telefonla buldum 700 civarı fiyat verdiler. 10mm rodajlı delikli ve 45 derece kesimli 250 dediler. Ama 10 mm yeterli olur mu bilemiyorum. Bugün bir akvaryumcuya gittim silikon tutmaz ben İzmirde yaptırıyorum silikon atar lazerli yapılır fiyatıda en az 2500 tl olur dedi. Sitede lazerle ilgili yazıyı okudum silikon daha iyi geldi. Mükremin Beyin yazısını okudum http://www.akvaryum.com/Forum/170_l_kose_akvaryumu_yapimi_detayli_resimler_k323657.asp
tam olarak istediğim bunun benim istediğim ölçülerde olanını yapmak. Yorum ve yardımlarınızı bekliyorumÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Projeye başladım şekil tamam 1 2 hafta içinde profilleri yaptıracağım. Sonrasında duvar ve şömine kaplaması olacak. Camlar 10 olarak kesilecek. Elimde 120* 70 ebatında 10 mm masa camı var onu kullansam sıkıntı olur mu? birde taban camına önce yan camları mı yapıştırayım yoksa kuşakları mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eğer camlarınızı almadıysanız ve izmir'den alma sansiniz varsa izmir'de ERA cama ulaşın. Yaklaşık 2,5 metre kare camları kesmesi rodajiyla beraber 100 liraya aldım, camlarım 10 mm.
Camcının numarasını isterseniz özel mesaj ile yollayabilirim.
Eğer camlarınızı almadıysanız ve izmir'den alma sansiniz varsa izmir'de ERA cama ulaşın. Yaklaşık 2,5 metre kare camları kesmesi rodajiyla beraber 100 liraya aldım, camlarım 10 mm.
Camcının numarasını isterseniz özel mesaj ile yollayabilirim.[/QUOTE]