Benim Sitem Sistemi Yenilendi
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 02:54
Benim Sitem hizmeti size kendi sitenizi oluşturma olanağı sunan, bu sayede de internetteki akvaryumla ilgili bilgileri düzenleyip kalıcı olmasını sağlayan forum özel üyelerinin faydalanabileceği bir hizmettir. Siteyi foruma konu açar gibi çok kolay bir şekilde kurabilir, kendinize özel hale getirebilirsiniz. Verebileceğiniz hizmetler; haberler, açacağınız kategoriler ve altkategorilere yerleştirilebilen yazılar, fotoğraf galerisi, video galerisi, linkler, ziyaretçi defteri, iletişim, anket ve kişisel tanıtım. Pek çok şekilde sitenizi özelleştirebilirsiniz. Üstelik veri ekleme sınırı yoktur. Dilediğiniz kadar kategori, alt kategori açıp, fotoğraf, link, haber vb. ekleyebilirsiniz.
Benim sitem sisteminin görünümü ve alt yapısı iyileştirilmiştir. Sisteme buradan ulaşabilirsiniz.
Saygılar,
reis 2010-12-05 21:03:24
Benim sitem sisteminin görünümü ve alt yapısı iyileştirilmiştir. Sisteme buradan ulaşabilirsiniz.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 09:46
[QUOTE=Berkhan]Özel üye nasıl olucam ? [/QUOTE]
Gerekli açıklama aşağıdaki linkte mevcut.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 18:31
Aceba kurduğumuz sitemize bulduğumuz resimleri veya normalde olan bilgilerden (balıklar hakkında; yaşadıkları hacim vb.) alıntı yaparak isteğimize bağlı olarak sitemize koyabiliyormuyuz. mst58 2010-11-29 18:31:45
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 19:12
Hepimize hayırlı olsun o zaman.