benim küçük akvaryumum umarım begenirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 23:28
Fotoğraf:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
arkadaşlar resim eklenmiyor siteden buraya admin bak buraya ekledigim bişeyide geri silemiyorum örnegin açtıgım konuyu lütfen ilgilenin böyle olmaz.
xparmix 2011-11-06 23:31:48
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
arkadaşlar resim eklenmiyor siteden buraya admin bak buraya ekledigim bişeyide geri silemiyorum örnegin açtıgım konuyu lütfen ilgilenin böyle olmaz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 23:38
Küçük akvaryumlarda birden fazla tür ve iri yapılı balık beslemek benim fikrimce değil bu işin doğasına aykırı. Bir oda düşün 2 metreye 2 metre ve içerisinde 6 - 7 kişi hayat sürdürecek mantıklı mı ?
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 23:49
16 temmuz 2011'den beri bu siteye üyesiniz ve böyle bir akvaryum kuruyorsunuz.Acilen sitedeki makaleleri okumalısınız.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2011 00:59
Akvaryumunuz o balıklar için yeterli değil.En az 150 200 litre akvaryum edinmelisiniz.Yada lepistes,karides gibi canlılar besleyin.Hem hayvanlara eziyet etmemiş olursunuz.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2011 12:48
Ustam öncelikle hacim konusunda tür şeçimi yanlış olmuş keşke canlı doğuran baksaymışsınız En yakın zamanda bence tür değişimi yapmalısınız o hacimde o balıklar strese girer ve ölebilirler. İkinci konu ise kum daha doğrusu çakıl yerine daha küçük taneli bir kum kullasaydınız ve dekor olarak yapay bitki kullanmasanız bence daha doğal bir görünüm olur. Sağlıklı balıklar dilerim...
hsndmrcn 2011-11-07 12:51:22