Benim akvaruyumum(acemi)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:21
Fotoğraf:
Boyut (cm):75x35x30
Kapasite (litre):-
Canlılar:
3mavi p. 2yakop 5s.p
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
2haftada bir dip çekimi haftada bir filtre yıkanması
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Boyut (cm):75x35x30
Kapasite (litre):-
Canlılar:
3mavi p. 2yakop 5s.p
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
2haftada bir dip çekimi haftada bir filtre yıkanması
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:31
İlk yorumu böyle yapmak istemezdim ancak akvaryumunuzun hacmi iyi bir filtrasyon ile dahi beslediğiniz türler için yeterli değil.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:31
Dekor hiçte acemi işi değil gayet başarılı ancak balık yükünüz biraz fazla aslında bayağı fazla... Kaldı ki 2 hafta da bir dip çekimi yapmanız durumu iyice zora sokar.
Mutlaka cichlid besleyeceğim diyorsanız 1 erkek 2 dişi şeklinde tek tür bakmanızı öneririm, su değişimini ise mutlaka haftalık yapın.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:41
En kısa zamanda 100x40x40h ebatlarında akvaryuma geçicem o zman dış filtrede alıcam böyle devam edicem onun için idare ediyoruz dip çekimini haftalk yapıcam.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 08:17
[QUOTE=OrdiBuko]İlk yorumu böyle yapmak istemezdim ancak akvaryumunuzun hacmi iyi bir filtrasyon ile dahi beslediğiniz türler için yeterli değil.[/QUOTE] Filtrasyon gayet iyi bence?
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 09:07
[QUOTE=ZaZa ReiS][QUOTE=OrdiBuko]İlk yorumu böyle yapmak istemezdim ancak akvaryumunuzun hacmi iyi bir filtrasyon ile dahi beslediğiniz türler için yeterli değil.[/QUOTE] Filtrasyon gayet iyi bence?[/QUOTE]
Aksi bir yorumda bulunmadım.
Olabildiğince hızlı edinin yeni akvaryumu
Olabildiğince hızlı edinin yeni akvaryumu
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 11:07
[QUOTE=OrdiBuko] [QUOTE=ZaZa ReiS][QUOTE=OrdiBuko]İlk yorumu böyle yapmak istemezdim ancak akvaryumunuzun hacmi iyi bir filtrasyon ile dahi beslediğiniz türler için yeterli değil.[/QUOTE] Filtrasyon gayet iyi bence?[/QUOTE]
Olabildiğince hızlı edinin yeni akvaryumu[/QUOTE] Aksi yorum yaptığınızı söylemedim ki?
Olabildiğince hızlı edinin yeni akvaryumu[/QUOTE] Aksi yorum yaptığınızı söylemedim ki?