Belgesel Gibi Av Normal Midir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2022 23:05
Herkese merhaba,
Bu gün görselde ilettiğim cüce kerevitim akvaryumda dolanan masum bir ramshorn karidesi önce kabuğundan çıkardı sonra da uzak bi kenera götürüp afiyetle yedi. Cüce kerevit için bu davranışlar normal midir yoksa aç mı kaldı hayvan. Not: akvaryumda şuan yosun ve ölü bitki fazla olduğu için 4 günde 1 bir tane dip yemi atıyorum. 2 kerevit var 10 tane de ramshorn) birde tanka karides de eklemeyi planlıyordum kerevit onlara zarar verir mi[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235542/061120222304491.jpg[/IMG]
Bu gün görselde ilettiğim cüce kerevitim akvaryumda dolanan masum bir ramshorn karidesi önce kabuğundan çıkardı sonra da uzak bi kenera götürüp afiyetle yedi. Cüce kerevit için bu davranışlar normal midir yoksa aç mı kaldı hayvan. Not: akvaryumda şuan yosun ve ölü bitki fazla olduğu için 4 günde 1 bir tane dip yemi atıyorum. 2 kerevit var 10 tane de ramshorn) birde tanka karides de eklemeyi planlıyordum kerevit onlara zarar verir mi[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235542/061120222304491.jpg[/IMG]
+1: [T]236568,Erat07[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2022 23:22
Kerevit için normal bir durum bence. Karideslerin boyutu küçük olduğu için birşey yapamıyorlar ama ölü balıkları asla affetmezler hemen üzerinde toplanırlar. Kerevit hasta veya geceleri küçük balıkları avlarlar.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2022 23:25
[QUOTE=Rhyno]Kerevit için normal bir durum bence. Karideslerin boyutu küçük olduğu için birşey yapamıyorlar ama ölü balıkları asla affetmezler hemen üzerinde toplanırlar. Kerevit hasta veya geceleri küçük balıkları avlarlar.[/QUOTE]teşekürler bunlar cüce olduğu için maks 4 cm biraz tuhaf geldi ama salyangozda yavaş bir hayvan normaldir dediğiniz gibi neyse kendi aralarında denge kursunlar. Birde ölü salyangozun kabuğunu almalımıyım
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2022 23:27
[QUOTE=karidesler]teşekürler bunlar cüce olduğu için maks 4 cm biraz tuhaf geldi ama salyangozda yavaş bir hayvan normaldir dediğiniz gibi neyse kendi aralarında denge kursunlar. Birde ölü salyangozun kabuğunu almalımıyım [/QUOTE]
Almanızda fayda var içinde kalıntı kalmış olabilir buda suya zarar verebilir.
Almanızda fayda var içinde kalıntı kalmış olabilir buda suya zarar verebilir.
Beğenenler: [T]235542,karidesler[/T]
Teşekkür Edenler: [T]235542,karidesler[/T]