bazı arkadaşlar
Selamlar;bazy arkada?laryn sorulara çok lakayit bir ?ekilde cevap yazmalary canymy çok sykty,sizlerle payla?mak istedim buna bir çare bulunmasyny mod.arkada?lardan rica ediyorum.Seviyeli olan bu siteyi daha dikkatli kullanmalaryny rica ediyorum.(Lütfen bana kyzmayyn, bazy sorularyn cevaplaryna bakarak bana hak verece?inize inanyyorum) Saygylar... |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygylar..
Murat Bey'in dedigine katylyyorum.Ypin ucu kactygy zaman birdaha yakalamasy çok zor olur.Seviye çytasy diye tabir olmamaly.Herkes kar?ysyndaki insana nasyl davranacagynyn bilincindedir diye tahmin ediyorum.Olurda bunun bilincine varamamy? ki?iler, zaten bu ortamdan uzak tutulmaly.Bence bu konu dikkate deger bir konu.Sonuçta sanal ortamda da olsa insan ili?kisi söz konusu.
Saygylar...
Seviyeyi yüksek tutmak,belirli bir takym bilgi synamalaryyla verilebilecek statüsel seviyeler bir çözüm olu?turabilir.Her seviyeyede bir takym görevler yüklemek,lakayytly?yn önüne geçebilir.Burda moderatör arkada?lara görev dü?mektedir.Lakayytlyk olmu?tur,olacaktyr.Bunun önüne moderatörler geçmek zorundadyr.Ancak onlaryda uyarmadan bu tip bir aktivitede bulunmalaryny beklememiz bence onlara yapylan haksyzlyktyr.Uyarmalyyyz ki moderatör arkada?larymyz görevlerini icra edip,uyary yada benzeri cezalara hükmedebilsinler..
Saygylar..
gerçekten bu tarz ?eyler benimde ba?ima gelmekte neyazyk ki sorulan sorulara hem lakayit hemde sorularla hiç alakasy olmayan cevaplar verilmekte. gerçekten çok üzücü, bana dokunmayan yylan bin ya?a?yn mantygyyla hareket edilmekte bu ?ahyslar kendilerini biliyorlardyr. problemlere daha duyarly kendilerine daha saygyly olmalaryny umut ediyorum saygylar
Hepimiz cevap vermeden önce kullandy?ymyz üslubu bir dü?ünüp, tartarsak "Acaba bana böyle cevap verseler beni ne kadar rencide eder, ne kadar ho?uma gider veya nasyl bir tepki verirdim?" diye dü?ünürsek cevap herkesce uygun görülebilecek türden bir cevapsa ondan sonra cevabymyzy yazmayylyz. Çünkü uygunsuz cevap verdi?imiz zaman, ayny tepkiyle kar?yla?ma ihtimalimiz yüksek.
Saygyly ve bilgili forumlar...
Saygylarymla...
Saygylar,