Bayramın Üçüncü Günü Derneğe...
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 19:02
Gelen herkesin ayağına sağlık. Gerçekten çok keyifli, bol muhabbetli güzel bir buluşma oldu. Birkaç fotoğraf çektim, izninizle ekliyorum;
Referandum seçimlerinde Uğur Abi, Mehmet Abiyi çok demokratik bir yol ile ikna etti..
Şekil 1;
Bu sırada Mehmet Abi cephesinde görüntü şu şekildeydi..
Şekil 2;
Toplu Fotoğraf, gerçi bu kadar az kişi değildik. Sanırım fotoğrafta olmayanlar o sırada sigara molasındaydı ;
Dernek akvaryumunun şuanki durumu şu şekilde;
İçerisindeki türlerin fotoğraflarını "İşte Amerikan Rüyası" konusunda görebilirsiniz;
http://www.akvaryum.com/Forum/iste_amerikan_ruyasi_k189875.asp?PID=2125202#2125202
Tekrardan teşekkürler...
Referandum seçimlerinde Uğur Abi, Mehmet Abiyi çok demokratik bir yol ile ikna etti..
Şekil 1;
Bu sırada Mehmet Abi cephesinde görüntü şu şekildeydi..
Şekil 2;
Toplu Fotoğraf, gerçi bu kadar az kişi değildik. Sanırım fotoğrafta olmayanlar o sırada sigara molasındaydı ;
Dernek akvaryumunun şuanki durumu şu şekilde;
İçerisindeki türlerin fotoğraflarını "İşte Amerikan Rüyası" konusunda görebilirsiniz;
http://www.akvaryum.com/Forum/iste_amerikan_ruyasi_k189875.asp?PID=2125202#2125202
Tekrardan teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 19:06
Cenk güzel pozlar yakalamışsın eline sağlık reis'nde ikna kabiliyetine diyecek yok ama!
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 20:32
Selam;
Gelen herkesin yüreğine sağlık;çok güzel bir buluşma oldu.uzun zamandır toplantılara katılamıyordum,çok özlemişim gerçekten......
Bu arada, Uğur abi beni sevgi ve saygı çerçevesi içinde güzelce ikna etti.
myıldız81 2010-09-11 20:33:24
Gelen herkesin yüreğine sağlık;çok güzel bir buluşma oldu.uzun zamandır toplantılara katılamıyordum,çok özlemişim gerçekten......
Bu arada, Uğur abi beni sevgi ve saygı çerçevesi içinde güzelce ikna etti.
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 20:34
Gelemediğim için çok özür diliyorum.
onurdemirbalaÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 11:26
Önemli bir nedenle yanınızda olamadım,birdahaki sefere görüşmek dileğiyle.Saygılar. onurdemirbala 2010-09-12 11:27:25
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 13:33
Bana kısaca oha diyebilirmisiniz..? Konuyu yeni gördümde :( Herkese tekrardan mutlu ve huzurlu bayramlar..
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 13:54
[QUOTE=fkarakaser]Bana kısaca oha diyebilirmisiniz..? Konuyu yeni gördümde :( Herkese tekrardan mutlu ve huzurlu bayramlar.. [/QUOTE] Oha Faruk Abi.
Geçte olsa bende dernekteydim. Gelen herkesin ayağına sağlık. Görüşemediğimiz herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 15:48
[QUOTE=fkarakaser]Bana kısaca oha diyebilirmisiniz..? Konuyu yeni gördümde :( Herkese tekrardan mutlu ve huzurlu bayramlar.. [/QUOTE]
Oha dersem az olur ohhhaaaaaaaaaaaaaaa
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 15:51
[QUOTE=MiSoSiKiaN]Geçte olsa bende dernekteydim. Gelen herkesin ayağına sağlık. Görüşemediğimiz herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Saygılar,[/QUOTE]
Cihan Abi, Uğur Abi "Cihan gelecek" dediğinde anlamamıştım sen olduğunu . Çıktıktan sonra anladım sonra pişman oldum keşke bekleseymişim diye. Birdahaki sefer artık Abi ..
Cihan Abi, Uğur Abi "Cihan gelecek" dediğinde anlamamıştım sen olduğunu . Çıktıktan sonra anladım sonra pişman oldum keşke bekleseymişim diye. Birdahaki sefer artık Abi ..
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 16:15
[QUOTE=aqua_boy] [QUOTE=MiSoSiKiaN]Geçte olsa bende dernekteydim. Gelen herkesin ayağına sağlık. Görüşemediğimiz herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Saygılar,[/QUOTE]
[/QUOTE] Daha çok fırsatımız olacak nasıl olsa sıkma canını. Cihan Abi, Uğur Abi "Cihan gelecek" dediğinde anlamamıştım sen olduğunu . Çıktıktan sonra anladım sonra pişman oldum keşke bekleseymişim diye. Birdahaki sefer artık Abi ..
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 23:05
Herkesin geçmiş bayramını tekrar kutlarım. 3 yıl sonra ilk defa bir tatil yapayım dedim. Parmağım çıktı. Kimin gözüne geldim bilmiyorum ama tatilin sonu yalan oldu.
Gülay geçmiş olsun. Bayramda aradığımda demek bundan açamamışsın.
İlk fırsatta konuşuruz.
Derneğe yeni üye olanları buradan tebrik ederim.
Taner... Red Terror'ler gerçekten "red" mi? Emin misin? Teyit aldın mı?
Gülay geçmiş olsun. Bayramda aradığımda demek bundan açamamışsın.
İlk fırsatta konuşuruz.
Derneğe yeni üye olanları buradan tebrik ederim.
Taner... Red Terror'ler gerçekten "red" mi? Emin misin? Teyit aldın mı?
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 23:42
Bende gelmek isterdim ama habersiz akraba davetleri oldu.
Gerçi boş olsam bile gelmezdim.Bir yerin parçası(üyesi)olmayınca sıkılıp utanırım
Gerçi boş olsam bile gelmezdim.Bir yerin parçası(üyesi)olmayınca sıkılıp utanırım