BATI KARADENİZ HOBİCİLERİ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar.Kastamonu Tosyadan Şenol Topcu.150 lt malawi tankım var.Ercan kardeşimle tanışıyoruz.Tekrar görüşmek üzere...
Slm. Arkadaşlar akvaryum hobisine yeni başlayıp ta burda aramıza katılmayan arkadaşlarım var onlarıda aramızda görmek isteriz kısazamanda inşallah aramıza kıtılırlar. Mesela serhat beygibi değilmi serhat bey ve osman bey bekliyoruz aramıza saygılar.
Herkese selamlar. Bende zonguldaktanım sarı prenses ve yunus besliyorum. Şu an elimde 5 adet boyuda 5cm olan sarı prenses ve boyları 4 cm civarında olan 11 adet yavru yunus besliyorum.
Bilalbey ve lordx nikli arkadaş aramıza hoş geldiniz. Bilal bey inşallah sizinde dediğinizgibi daha katılım artar diye umuyorum kitlemiz büyür siteye baktığımızda sanki batıkaradenizde hobiciyokgibi görünüyor şuandaki kalımlımcı arkadaşlar olduğu gibi daha katılmayan bu sayfamızı gör meyen çok fazla hobici arkadaşımızında olduğunu düşünüyorum. İnşallah onlarda katılır ve kitlemiz yeterince büyük olur bizimde. Katılan ve katılacak tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim katılımların artması dileğimle herkeze bolbalıklıgünlerdilerim. Saygılar.
Rize'den herkese selamlar bitliki tropik akvaryumum var hobide yeniyim balık felan gönderemem ama istediğiniz kadar yağmur suyu gönderirim :) akvaryuma iyi geliyo..
Ercan bey ve hilman bey aramıza hoşgeldiniz ve ayrıca vakit ayırıpta bu sayfamıza sizlerde iştiriakettiğiniz için size tekrar teşekkür ederim. Saygılar.