Basında Biz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhabalar,
Site demeyelim lütfen arkadaşlar.''Akvaryum.com'' ailesi.Bu ailenin bir üyesi olmak bizim için en büyük mutluluk.Her zaman en yükseklere ulaşmak ümidiyle.Emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımla...
[QUOTE=kadango]Aktif üyeler 5-6 ay önce 100'ü zor geçerken şimdi 300'ü geçiyor.Sitemiz "1 numaralı" akvaryum sitesi olacak yakında...[/QUOTE]
Merhabalar...
Zaten bir numara.Hem online üye sayısı, hem de bilgi paylaşımı gibi vs. yönlerden.
Sitemizde medya sektöründe çalışan hobiciler yok mu acaba? Nasıl olsa gündemi onlar belirliyor.
Saygılar...
Bilgilerin paylaşıldığı, dilimizin kullanımına önem verildiği, dostlukların kurulduğu ve işini ciddiye alanların bulunduğu bir sitenin kaçınılmaz sonu...
Katkıda bulunan her üye arkadaşa teşekkürler...
RobiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Sitemizde medya sektöründe çalışan hobiciler yok mu acaba? Nasıl olsa gündemi onlar belirliyor.
[/QUOTE]
Bir bakayım belki bir röportaj ayarlayabilirim, aslında söylemiştim arkadaşa ama sıcak bakmamıştı belki diğer haberlerden sonra sıcak bakabilir.
Düşünsenize "REFET acıların çocuğu, akvaryum.com'u kurarken kimsesiz,fakir, yamalı donla....... "çok fazla dramatize ettik.
Saygılar (şimdi saygılar yazalım ki uslubunuza dikkat edin denmesin yamalı don falan )
[/QUOTE]
Bir bakayım belki bir röportaj ayarlayabilirim, aslında söylemiştim arkadaşa ama sıcak bakmamıştı belki diğer haberlerden sonra sıcak bakabilir.
Düşünsenize "REFET acıların çocuğu, akvaryum.com'u kurarken kimsesiz,fakir, yamalı donla....... "çok fazla dramatize ettik.
Saygılar (şimdi saygılar yazalım ki uslubunuza dikkat edin denmesin yamalı don falan )
[/QUOTE]Eheh çok güldüm. Genelde öyle dramatize etmek için uydurulur ya. Siteyi yapmak için ilk günlerinde internet kafede bardak yıkayarak günde 2 saat internet hakkı kazanıyordu. Bu 2 saatte olabildiğince falza şey yapmak için zamanla yarışıyordu... Makus kaderi bir anda değişti
Şaka bir yana bu siteyi ben yaptım diyemem. Laf olsun diye söylemiyorum. İyi bir birikimimiz yoktu, masaya bir kitap koyacağımıza, boş bir defter ve kalem koyduk. İnsanlara doldurttuk. Herkese çok teşekkürler...
(İnternet cafe de bardak yıkayarak günde 2 saatlik internet hakkı....).
Diğer yönetici arkadaşlar ne yapıyordu o zamanlar.
[QUOTE=bjkalley] İyi bir birikimimiz yoktu, masaya bir kitap koyacağımıza, boş bir defter ve kalem koyduk. İnsanlara doldurttuk. Herkese çok teşekkürler...
[/QUOTE]
Çok güzel bir açıklama Defter için biz teşekkür ederiz.