balıklarımın ölmemesini nasıl sağlayabilirim?
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 17:30
slm arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak.
onur1991 2007-06-16 17:31:42
arkadaşlar ben uzunluğu1 metre,genişliği 45cm olan bir akvaryuma sahibim ve içinde 8 tane yetişkin,14 tane de yavru balık var(4-5cm).ben temmuzun 8'inde 13 günlük bir tatile çıkıyorum ve balıklarımı bırakacağım ,onları besleyecek kimsecikler yok.ben balıklarımın ölmesini istemiyorum ve birine vermek de istemiyorum(kalıcı olarak).arkadaşlar please,help me,balıklarımı nasıl kurtarabilirim.onlara nasıl yem verebilirim.13 gün balıklarımın yaşaması için bir çare bulun ,yol gösterin bana!
balıklarım(sp,yunus,papağan)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 17:33
13 gün çok uzun bir süre.Tek yapabileceğin bir akrabanı alır,yapacaklarını gösterirsin.1 kere dip çekimi yapar sen yokken(çünkü balık nüfusu çok) ve 2 günde bir yemlerini verir.Veya işi bilen birini bulacaksın.Başka yolu yok.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 17:34
Yem makinası temin edersin birde giderken dip çekimi yaparsan sanırım birşeyler olmaz
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 18:23
Bence yem makinası almalısınız ama balıklardan anlıyan biri varsa akraba ona söyleyin bide tatile çıkarken elektirik kesintisi falan olursa bunuda düşünün sonra aklının akvaryumda kalmasın hava motorunun hortumuna çek valf takın işinizi garantiye alın.