balıklarım uygun mu???
öncellikle yaptığımdan dolayı bana kızmayın 300 lt lik akvaryumumda iki papağan bi sarı prenses 3 beyaz prenses bir flower horn bir ahli bir şeker pembe bir midas iki silver dolar iki pacu bir mücevher bir iceman bir vatoz bir green terror iki astronot ve yaşayan kaya bide lombardoi var türlerin uyumlu olmadığını bende biliyorum ama akvaryumda hiç kavga yaşanmıyo herkes kendi halinde takılıyo ilerde mi sorun yaşiycam??
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şaka gibi.Maalesef olmaz keşke olsa.Keşke olabilse bende çok seviyorum green terrorleri ama hiç olmazsa bakın isterseniz şöyle yapın.
Green Terror.Midas.Astronot.Vatoz.(Hoş astronotlar sevmez vatozları)Sanırım çok daha uygun olacak.Yaşayan kaya bile zayıf kalır bu türlerin yanında.
Sağlıklı balıklar dilerim...
ama şuanda çok sorunsuzlar hiçbirşey olmuyo balıkları alırken akvaryumcuyla anlaştım bi sorun olursa getiririm dedim o da getir dedim herkes kendi halinde yani hepsi küçükler daha büyünce sorun olucaklar heralde:S
Altuğ bey yanlış saymadıysam 16 tür var yeterince kalabalık değilmi.
16 tür 300 litrede fazla değil öylemi.
İki papağana 10 cm den 20 cm desek.
Beyaz p.10 cm den 30 cm desek.
Flower horn'a 15 cm desek.
Ahliye 10 cm desek.Şeker pembeye 10 cm desek.İki tane silver dolar 10 cm'den 20 cm desek.2 pacu 10 cm den 20 cm desek.Müceverhere 10cm'desek Aysmen 10 vatozda 10 cm'desek 20 cm.Grenn terora 10 cm desek.
Astorontalara 20 cm desek.Yaşayan kayaya 10 cm desek lombardioyu bilmediğim için yazmıyorum.
Bu kadar balığın istediği su hacmi
180 litre.Bide bu balıklar 16 tür sadece hepsi örnek olark sarı prenses olsa neyse.Halamı fazla değil diyorsunuz