balıklarım ölecek...
Tuzla ovarken camları çizdirmeyin.Siz iyice bol suyla akvaryumunuzu yıkayın hatta akvaryumun içini suyla doldurun birkaç saat bekleyin o suyu tekrar boşaltın her tarafını deterjan bulaşmamış bir süngerle veya bir bezle iyice silerek temizleyin bu işlemi birkaç kez tekrarlayın.Daha sonra tankınızı su ile doldurun ve normal bir şekilde çalıştırın su sıcaklığını sabitleyin,iyice hava motoru vasıtasıyla akvaryumunuzu iyi ce havalandırın.Birgün bu şekilde çalışsın ertesi gün bir miktar yem atın sabah ve akşam.Aynı işlemi üçüncü günde yapın.Dördüncü gün balıklarınızdan birtanesini akvaryumun içine bırakın ve birkaç saat bekleyin bu sırada balığın durumunu gözlemleyin,balık soluk alıp verirken normalmi,yüzmesi normalmi bu durumlar normal ise diğer balıklarınızıda akvaryuma bırakabilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yeme dokunmuyolar halbuki sabah 7 de vermistim?
Forum müthiş işliyor kimse boş ver demiyor herkese teşekkür ediyorum...
Yeme dokunmuyolar halbuki sabah 7 de vermistim?
Forum müthiş işliyor kimse boş ver demiyor herkese teşekkür ediyorum...
[/QUOTE]
önceden de biraz bloat belirtileri vardı balıklar çok hareketli ama yem yemiyolar bloat başlamış olabilir diye hemen tedaviye başladım balıklar iyi yüzüyolar erkek dişiyi kovalıyor ara sıra dişiler kendi aralarında kavga ediyolar ama yem yemiyolar işte ben de flagyl tedavisine başladım...