Balıklarım öldü
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 09:23
Benim 200lt akvary,umum var 12 sarı p. 2ıceman 5tane ufak yunus 2 sarı 2 k. imp var 2 de mavi vardı ,maviler hakkın rahmetine kavuştu.ben dış filtre kullanıyodum hava motorunu kullanmadım 3 hafta kadar ve imparatorları yeni almıştım acaba bu balıklarda hastalıkmı vardı yoksa hava motorunun bir alakası varmıdır lakin eski balıklarım sapasağlam, dış filtremde iyi hava motorunu çalıştırmama gerek varmıdır.bide hepsi birbiriyle uyumlu balıklar acaba imparatorlar açlıktan ölmüş olabilirmi sarı p. yunus ve ıcemanlere göre çok yavaşlar yem yemede yani yemi atıyom imp.yeme gelene kadar yem kalmıyodu .fakat şimdilerde kalan 4 imparato
rum biraz hızlandılar aç kalınca yem yemede
mertkaanx 2011-10-07 09:55:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 10:38
Yem sorunu 2 günden beri varsa sorun olmaz ben lepistesleri 2 gün bazen bilerek aç bırakıyorum, iç fitrenin önemi büyüktür benim iç fitre 10 saatten fazla kapalı kaldı elektirik sorunu yüzünden tüm sarı beyaz mavilerim öldü, ama yeni aldım diyorsun abi sorun balıktada olabilir, balıkların bi çoğu yurt dışından hasta geliyor bu sebepten kaybetmen ondanda olabilir ama muhtemelen havadandır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir