Balıklarım neden böyle?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İlk akvaryumu özene bözene kurduğumda , balıkları koymak için sabırsızlanmıştım . Frontosalarımı ekledim yemledim ve işe gittim döndüğümde tüm taşların altlarını kazmıslar irili ufaklı tepeler oluşturmuşlardı . Tabi ben sinir küpü oldum dedim o kadar emek verdim , nankörler her yeri eşmişiniz vs. o günden sonra balıklarımı ameleler diye sevmeye başladım :D ama siz baya asabiymişsiniz . Takmayın bu kadar ve sakin olun , yeni başlayan akvaryum hobinize bu kadar çabuk veda etmeyin derim . İleride nice yavrulara kavuşur bu günleri gülerek anarsınız.
İmlaya dikkat...
Bence cevap yazan arkadaşlar en iyisini yapıp kendilerin den örnek vermişler. İnanın Mert Bey; beslediğiniz balıklardan çok daha fazla sabır isteyen türler mevcut. Hemde aynen sizin durumunuzda olup harçlıklarıyla balıklarını daha iyi beslemek adına balıklarını kaybeden arkadaşlarımız bile var aramızda.
Inanmasi guc olabilir ancak ben baliklarimi aylardir uzaktan seyrediyorum !!! Neden mi ? Hobiye baslarken aldigim 65 cm'lik akvaryumumuz tam bilgisayarin yanindaydi. Surekli dip dibe oldugumuz icin bize alismislardi. Ne zaman ki 1 mt'lik akvaryum kurdum, onuda uzak bir noktaya koydum sorunlar basladi. Cok basit; akvaryumunuzun etrafindaki hareketlilik ne kadar fazlaysa o kadar cesaretli oluyorlar.